More

  Precomenzile Samsung Galaxy Note 8 au depăşit precomenzile Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a declarat că precomenzile pentru smartphone-ul premium Galaxy Note 8 au atins cel mai mare prag pentru seriile Note, depăşind predecesorul Note 8 în primele 5 zile de la lansare cu aproximativ 2,5 ori.

  Pentru a ţine piept lansarii iPhone 8, Samsung va lansa în magazine telefoanele Galaxy Note 8 începând de vineri, 15 septembrie 2017, atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Coreea de Sud şi restul lumii.

  Precomenzile au ajuns la aproximativ 650,000 de dispozitive Note 8 în numai cinci zile, în aproximativ 40 de ţări, feedback-ul din partea clienţilor fiind „foarte încurtajator”, potrivit declaraţiei lui DJ Koh, preşedinte al Diviziei Mobile la Samsung Electronics, din cadrul unui eveniment media.

  Aşa cum ne aducem bine aminte, dispozitivul Note 7 nu a supravieţuit mult timp pe piaţă, iar asta pentru că Samsung a fost nevoit să îl retragă din cauza bateriilor defectuoase care se supraîncălzeau şi explodau. Dezastrul Galaxy Note 7 a costat Samsung miliarde de dolari. De asemenea, reputaţia brandului a fost afectată, iar gigantul a decis să retragă precedentul Note 8 de pe piaţă, în urma unui studiu care arăta că 85% din 5000 de utilizatori Galaxy Note au exprimat loialitate faţă de brand, spune Koh potrivit Reuters.

  Preţul Galaxy Note 8 este de aproximativ 1000 euro în România, iar preţul noului iPhone, pe care Apple îl va lansa în Cupertino astăzi, 12 septembrie 2017, va fi de puţin peste 1000 euro.

  În ceea ce priveşte piaţa din China, este ceva mai greu pentru Note 8 să facă faţă competiţiei Huawei, Oppo, Vivo şi Xiaomi, iar potrivit Koh, va dura ceva timp până când compania se va recupera în China, dar sunt aşteptate schimbări anul acesta, precum un nou şef pe divizia de mobile, restructurări şi concentrare pe cumpărătorii cheie să fie eficienţi. Koh a mai menţionat că Samsung speră să prezinte un dispozitiv pliabil anul viitor, dar nu se grăbeşte pentru că, spune el, „vrem să auzim că Samsung a creat un produs foarte bun”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.