iOS 11 descarcă bateriile iPhone și iPad de 2 ori mai repede decât iOS 10 | NOOBZ.RO

iOS 11 descarcă bateriile iPhone și iPad de 2 ori mai repede decât iOS 10

NoobZ
- 25.09.2017, 11:31 în Smartphones
0

SHARES

Tot mai multe voci susțin că noul sistem de operare de la Apple este destul de ”neprietenos” cu dispozitivele iPhone și iPad mai vechi.

În urma studiului realizat de o studentă la Harvard, care susținea că Apple afectează în mod voit performanțele vechilor iPhone-uri o dată cu lansarea noilor iPhone-uri, firma de securitate mobilă Wandera, care oferă servicii Saas, a analizat mai bine update-ul și a descoperit că utilizatorii iPhone și iPad care au făcut upgrade la iOS 11 întâmpină probleme cu autonomia bateriilor.

Mai exact, se pare că iPhone-urile cu iOS 11 se descarcă de două ori mai repede decât se întâmplă cu iOS 10.

Pentru a determina ce fel de efecte are iOS 11 asupra dispozitivelor Apple, Wandera ”a urmărit activitatea a 50.000 de utilizatori iPhone și iPad” pe rețeaua sa care rula iOS 11 și iOS 10 pentru a compara durata medie de viață a bateriei de la lansarea noii versiuni iOS:

Potrivit datelor furnizate de Wandera, media de timp necesară unui dispozitiv cu iOS 10 pentru a se descărca de la 100% la 0% este de 240 de minute, în timp ce pentru dispozitivele cu iOS 11 media este de 96 minute. Acest lucru reprezintă o scădere cu 60% și un adevărat calvar pentru oricine deține un telefon sau o tabletă Apple mai vechi care oricum prezintă neplăceri semnificative atunci când trebuie să se încarce.

Wandera a analizat situația dispozitivelor mobile din rețeaua sa la nivel global, iar 4.3% dintre utilizatorii iOS 10.3.3 au făcut upgrade la iOS 11 în termen de 24 de ore de la lansare. Mai mult decât atât, dintre toate dispozitivele Apple din rețeaua Wandera, doar 2.98% rulează iOS 11, ceea ce înseamnă că un procent foarte mare de utilizatori se supun unor riscuri destul de mari când vine vorba de software-ul folosit. Wandera informează că utilizatorii sunt mai puțin afectați și mai protejați de hackeri atunci când dispozitivele au software-ul actualizat la zi.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru achiziționare, în vreme ce iPhone X va ajunge în magazine începând cu luna noiembrie. Momentan, deși ne-am fi așteptat ca Apple Shop-urile să fie luate cu asalt de fanii iPhone, se pare că entuziasmul cu privire la noile dispozitive iPhone nu se manifestă cu prea mare intensitate. Sursa

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!