More

  iPhone X de la Apple întâmpină întârzieri de producție în cazul senzorilor 3D

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Inc. întâmpină întârzieri de producție în cazul unei componente de pe telefonul high-end iPhone X. Este vorba de procesul de producție al senzorului 3D, potrivit unor serii de știri apărute recent.

  Producătorii componentelor folosite în recunoașterea facială se străduiesc să ajungă la un nivel de producție adecvat, scrie ziarul Nikkei din Japonia, citând surse care refuză să își dea identitatea, dar care sunt la curent cu procesul de producție. Întârzierea se pare că are de-a face cu asamblarea echipamentelor folosite pentru a proiecta cele 30,000 de puncte infraroșu pe fața utilizatorului, pentru a-i analiza caracteristicile, a raportat Wall Street Journal vineri, citând de asemenea surse neidentificate.

  De asamblarea proiectorului de puncte se ocupă LG Innotek Co. și Sharp Corp., informează The Journal, adăugând că o persoană a afirmat că procesul rulează lin acum. Întârzierile ar putea fi un element care a contribuit în decizia Apple de a le cere furnizorilor să rețină unele livrări pentru dispozitivele iPhone X, potrivit unor informații date luni de Digitimes. Furnizorilor li s-a cerut să trimită doar 40% dintre componentele comandate inițial, a scris o publicație din Taipei citată de Bloomberg.

  Apple a mai întâmpinat deja întârzieri din cauza unei tehnologii a display-ului, care este creat din diode organice de lumină. Display-urile OLED sunt produse de un număr limitat de fabrici deținute de Samsung Display Co.Ltd., motiv pentru care este și mai greu ca tehnologia să fie furnizată în cantități adecvate, au afirmat surse familiarizate cu subiectul în aprilie pentru Bloomberg.

  Scannerul 3D de pe iPhone X este o inovație care permite dispozitivului mobil să se deblocheze dintr-o clipire, nemaifiind necesar un senzor de amprentă sau un cod de deblocare. În plus, această tehnologie permite adoptarea unui ecran mai luminos și mai mare și reprezintă un diferențiator cheie de modelele iPhone 8 și iPhone Plus, care sunt disponibile deja pentru achiziționare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.