More

  Următorul smartphone flagship de la Sony va avea un ”design cu totul nou”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a lansat în cadrul Mobile World Congress 2017, în Barcelona, dispozitivul mobil Xperia XZ Premium, primul smartphone ”comercial” cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, suport pentru înregistrare video în slow motion și streaming 4K HDR. Totuși, Xperia XZ Premium nu este un telefon lipsit de probleme.

  Faptul că nu a adoptat un display fără margini, așa cum vedem la Samsung Galaxy S8/S8 Plus, Note 8 și la LG G6, face ca produsul să pară depășit. De asemenea, și prin XZ1 Sony nu a reușit să cucerească prea mult clienții și să ia ochii consumatorilor de la dispozitivele mobile lansate de competiție.

  Dar, iată că Sony are în plan să schimbe cât de curând strategia în ceea ce privește designul, asta potrivit ultimelor zvonuri. Kenichiro Hibi, Manager Director al Sony India din 2012, a declarat pentru presa locală că ”trebuie să ne așteptăm la un design complet nou” de la ”o nouă generație de produse” care este în lucru în prezent.

  Hibi nu a confimat data de lansare a acestor dispozitive cu design ”complet nou”, dar putem asuma că este vorba despre smartphone-ul high-end pe care Sony se pregătește să îl lanseze în primăvara anului viitor. Cu siguranță, nu putem vorbi despre o amânare până în toamna anului 2018.

  Așa cum bine ne aducem deja aminte, JDI a început din iunie să producă în masă display-urile 2:1 ”Full Active”, care arată foarte bine și sunt pregătite pentru integrare într-un design fără margini de pe dispozitivul mobil al următoarei generații de la Sony, al cărei nume nu îl cunoaștem încă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.