More

  SSD-ul Kingston DCP1000 NVMe PCIe este disponibil în Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Kingston Digital, Inc., Divizia memorie Flash a Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent pentru produse de memorie, a anunțat că DCP1000 NVMe PCIe SSD este disponibil în Europa.

  Compania a făcut o demonstrație a funcțiilor DCP1000, cel mai rapid dispozitiv NVMe SSD din industrie, pentru modelul Half Height Half Length PCIe, la ediția din 2017 a  International Broadcasting Conference (IBC).

  Scopul acestei demonstrații a fost de a prezenta caracteristicile soluției solid-state, adaptate pentru o gamă largă de configurații. Printre acestea se numără promovarea întregii serii de aplicații Adobe Creative Cloud 2017, dar și o demonstrație de streaming video 4K de 60 de cadre pe secundă (FPS) realizată cu ajutorul Bluefish444, care arată cum se formează gradiența culorilor în timp real la rezoluție video 4K sau chiar mai mare.

  Demonstrațiile au fost realizate alături de partenerii Eizo și Marquis Technologies care evidențiază o întreagă serie de caracteristici, demonstrând funcțiile remarcabile ale DCP1000.

  Anunțăm disponibilitatea DCP1000 în Europa și ne bucurăm că am avut oportunitatea de a prezenta la ediția din acest an a IBC funcțiile soluției NVMe PCIe pentru profesioniștii din domeniile media și divertisment (M&D)„, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

  Specialiștii care lucrează în domeniul de creare de conținut digital pentru broadcasting în timp real se bazează pe soluții de date ultra-rapide pentru a putea livra produse de înaltă calitate și pentru a rămâne competitivi, iar soluția DCP1000 NVMe oferă instrumente de înaltă calitate pentru transferul accelerat al datelor, alături de produsul Kingston premiat pentru fiabilitate și calitatea service-ului„.

  Demonstrații Kingston la IBC: soluții pentru creșterea performaței datelor pentru profesioniști

  Soluția DCP1000 PCIe NVMe SSD este creată pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniile media și divertisment, care se bazează pe folosirea intensivă a datelor, vitale pentru a putea reda cu fidelitate diferite efecte, de la cele pentru filme sau jocuri video până la redarea elementelor din realitatea virtuală sau a unor transmisiuni sportive în direct.

  Pentru a prezenta beneficiile oferite de Kingston DCP1000, au fost create o serie de tutoriale demonstrative pentru specialiștii care lucrează în domeniul transmisiunilor, efectelor digitale, realității virtuală, gaming-ului online, infrastructurii pentru telecomunicații, dar și alte domenii care necesită o latență redusă și performanță ridicată pentru accesul la date. Companiile implicate în demonstrații sunt Adobe, Bluefish444, B&H Foto, Video, Pro Audio, Eizo & Marquise Technologies și TVLogic.

  DCP1000 este disponibil pentru comenzi în România prin partenerii Kingston, cu consultarea acestora în prealabil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.