More

  GoPro a lansat Hero6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GoPro a anunțat lansarea celui mai nou model din gama GoPro, respectiv modelul GoPro Hero6.

  Anunțul a fost realizat de către Nick Woodman, CEO-ul companiei GoPro, în cadrul unui eveniment de presă. La prima vedere, GoPro Hero6 este aproape identic cu modelul alterior, Hero5, dar la nivel de specificații, noul model vine o întreagă serie de îmbunătățiri.

  În primul rând, numărul de cadre din modul de filmare cu încetinitorul au fost îmbunătățite considerabil. Practic, numărul de cadre s-a dublat, ceea ce înseamnă ca filmarea în acest mod are o calitate superioară.

  GoPro Hero 6 are capacități de filmare 4K la 60 de cadre pe secundă, 2,7K la 120 de cadre pe secundă și 1080p la 240 de cadre pe secundă. Modelul Hero6 beneficiază și de viteze de transfer prin WiFi mult mai mari. În plus, sistemul de stabilizare al imaginii a primit și el un upgrade.

  Modul WDR (Wide Dynamic Range), disponibil pe modelul anterior, a fost înlocuit de modul HDR.

  Din specificațiile de care modelul GoPro Hero6 beneficiază, înțelegem că producătorul dorește să se delimiteze foarte clar de alte modele mai ieftine, punând un accent pe calitate.

  Noul senzor GP1 oferă performanțe sporite și imagini de calitate superioară, fără a face vreun compromis. Toate aceste funcționalități sunt peste capacitățile pe care le au cipurile Ambarella, folosite în majoritatea camerelor de actțiune de pe piață.

  Cei care vor dori să achiziționeze noul model GoPro Hero6 vor trebui să plătească 499 de dolari, cu 100 de dolari mai mult față de predecesorul său.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.