More

  Microsoft Excel va deveni în curând mult mai inteligent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit lui Jared Spataro, General Manager pentru Office la Microsoft, și lui Rob Howard, Director al Ecosistemului de Marketing de la Office 365, Excel va fi în curând capabil să înțeleagă mai multe cu privire la inputurile tale și apoi să extragă informații suplimentare de pe internet, în funcție de necesități.

  Astfel, mulțumită unui nou algoritm, Excel va ajuta utilizatorii să aibă o conexiune mult mai bună cu lumea exterioară. ”Suntem încântați să introducem noi tipuri de date”, a explicat Spataro, ”Nu sună deloc interesant și am avut această discuție interesantă cu privire la cum vom numi aceste lucruri, dar la final de zi am realizat că dacă ești un adevărat utilizator Excel, lucrul pe care îl vei primi este un nou tip de date”.

  Aceasta nu este doar o funcție pentru sârguincioșii Excel. În demo-ul de la sfârșitul săptămânii trecute, Spataro a prezentat jurnaliștilor de la Tech Crunch cum în curând vom putea să dăm tag unei liste de nume de companii. O dată ce ai realizat acest lucru, Excel poate extrage mai multe informații cu privire la companie din API Bing de la Microsoft, cum de altfel poate stoca date și stabili plafonul de piață.

  Mai mult decât atât, Excel poate să detecteze automat dacă o listă de nume este într-adevăr o listă de nume de companii sau o listă de orașe, spre exemplu, lucru ce permite ulterior utilizatorilor să extragă date despre populație și nu numai.
  ”Istoria a arătat că Excel a fost întotdeauna bun la cifre, în care poți să introduci text și poți folosi format condițional și lucruri de acest tip”, a spus Spataro. ”Adăugăm ideea că Excel poate recunoaște acum tipuri de date care sunt mult mai bogate decât aceste două funcții.”

  În plus, echipa Office va lansa, de asemenea, o nouă unealtă integrată pentru Excel care va încerca automat să extragă cele mai importante date din document și le poate vizualiza. ”Insights”, cum este denumită în prezent de companie, este construită pe o funcție asemănătoare din unealta de vizualizare și analiză Power BI și este de menționat că Google Sheets oferă, de asemenea, o unealtă comparabilă.

  ”Este menită să ia orice listă de date și apoi să genereze insight-uri”, a precizat Spataro. ”Se va uita la combinații, diagrame, tabele pivot și le va recunoaște pe cele care sunt mai interesante prin analizarea valorilor extreme, a datelor despre tendințe și privind lucrurile care reprezintă schimbarea.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.