Nokia 3, 5 și 6 primesc actualizarea Android 8.0 Oreo

NoobZ
- 2.10.2017, 16:26 în Smartphones
3

SHARES

HMD Global se poate aștepta la actualizarea la Android 8.0 Oreo înainte de sfârşitul anului 2017. Deși nu a fost comunicată o dată oficială de lansare pentru sistemul de operare în cauza fiecărui model de telefon în parte, se zvonește că Nokia 8 urmează să treacă la noul sistem de operare în decursul acestei luni.

Cel mai probabil, Nokia 8 este ultimul smartphone pe care HMD Global îl lansează cu Android Nougat, următoarele fiind lansate cu Android 8.0 Oreo din fabrică. În plus, așa cum arată zvonurile din ultima perioadă, Nokia 9 se pare că va fi primul smartphone high-end cu Android de la HMD Global care va primi ecran edge-to-edge. Dispozitivul ar putea fi lansat undeva la începutul anului viitor, fie în cadrul CES 2017, fie la MWC 2018.

Potrivit unui reprezentant oficial al HMD Global, Nokia 3, 5 și 6 vor beneficia de upgrade la sistemul de operare Android Oreo până la finalul anului în curs. De asemenea, și update-ul la Android 8.0 pentru Nokia 8 urmează să vină cât de curând, acesta fiind testat la momentul actual. Sunt șanse ca sistemul de operare să fie disponibil spre finalul lunii octombrie, iar până atunci telefonul ar trebui să se lanseze și pe mai multe piețe.

Pe lângă vestea de față, HMD Global a mai anunțat faptul că noi smartphone-uri vor sosi în 2018, ajungându-se la un portofoliu total de 9 – 10 dispozitive cu Android. Cel mai așteptat este Nokia 9, terminal ce ne-ar putea oferi un display 18:9 de mari dimensiuni și un procesor Qualcomm de nouă generație.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!