SHARES

Huawei a lansat Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Design

Mădălina Gănescu
- 16 oct. 2017 în Smartphones

Huawei a lansat smartphone-urile Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Design, iar principala atracție a acestor dispozitive este suportul pentru inteligență artificială. Richard Yu, CEO Huawei a urcat pe scenă vorbind despre cum era în urmă cu 10 ani piața de smartphone-uri și cum în prezent oamenii petrec mai puțin timp privind la TV sau lucrând de la computerul personal. Acum, activitățile importante încep să se desfășoare din ce în ce mai mult utilizând smartphone-ul.

Mai exact, studiile arată că oamenii petrec peste 6-7-8 ore folosind smartphone-ul pe zi, de unde înțelegem că au nevoie de o performanță din ce în ce mai bună și o durată de viață a bateriei mai bună. La numai 6 minute de la începerea evenimentului de lansare, Yu a anunțat smartphone-urile Mate 10 și Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro

Atât Mate 10, cât și Mate 10 Pro vin cu FullView Display, aproape fără margini. Diagonala display-ului este de 6 inchi, cu rezoluție 2160×1080 pixeli. În vreme ce Mate 10 are display RGBW cu rezoluția 2560×1440 pixeli, mai mult decât are Pro, versiunea Pro vine cu display OLED. Acesta este conceput special pentru citit text și navigare pe internet. Display-urile RGBW folosesc cu mult mai puțină energie cu un fundal alb. Mai precis, lumina de fundal economisește cu până la 14% energie, iar fotografiile se încarcă mai ușor.

Mate 10 are același ecran cu Mate 9, dar smartphone-ul este mult mai compact, cu 6.4 mm mai scurt și cu 1.1 mm mai îngust. Huawei Mate 10 este mult mai confortabil la utilizare și primește o baterie generoasă de 4000 mAh. Richard Yu spune că Mate 10 este chiar mai subțire decât phablet-ul Samsung Galaxy Note 8, dar cu o baterie cu 20% mai mare.

Huawei Mate 10 este ”primul smartphone cu 4.5 G din lume”, oferă suport HDR10 și vine cu un sistem de deblocare în doar 0.33 secunde, într-un singur pas, pe când iPhone X necesită 3 pași. Mate 10 are încorporat un buton de home care găzduiește un senzor de amprentă rapid și este creat dintr-o combinație de metal cu sticlă 3D. Dispozitivul este curbat pe spate, ceea ce îl face ”perfect pentru susținere”.

Huawei Mate 10 Pro vine cu certificare IP67, în vreme ce Mate 10 are doar certificare IP53. Asta înseamnă că, Pro este rezistent la apă și praf până la 30 de minute într-o adâncime de până la 1,5 metri, în vreme ce Mate 10 este rezistent doar la stropi de apă. Culorile pentru Mate 10 Pro sunt Titanium Grey, Mocha Brown, Midnight Blue și Pink Gold, iar pentru Huawei Mate 10 sunt Champagne Gold, Black, Pink Gold și Mocha Brown.

Huawei Mate 10 Porsche Design

După ce Richard Yu a prezentat noile smartphone-uri Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro, pe scenă a urcat CEO-ul Porsche Design, Dr Jan Becker, și a vorbit despre succesul pe care l-a avut Huawei Mate 9 Porche Design. Desigur, așa cum era de așteptat, cei doi CEO au lansat și modelul Huawei Mate 10 Porche Design. Acesta împachetează procesorul Kirin 970, realizat pe tehnologia de 10 nm cu 5.5 miliarde de tranzistori și EMUI 8.0.

Pentru a realiza 100 de fotografii, iPhone 8 Plus a răspuns în 9 secunde, Mate 10 Pro în 5 secunde, iar în cazul Note 8 a durat 100 de secunde. Telefonul este Dual 4G Dual VoLTE, oferă suport GPS, navigație multisenzor, barometru, urmărirea inerției și date despre altitudine. Mai mult decât atât, Mate 10 Pro Porsche Design oferă acuratețe în tuneluri, pe trasee complexe și șosele duble.

Huawei Mate 10 are o baterie cu 30% mai bună decât Mate 9, oferind o utilizare de o zi în regim intens și 2 zile în regim de utilizare normală, iar asta mulțumită unui management de energie inteligent. În urma testelor de performanță la șocuri mecanice, bateria Mate 10 nu a avut în niciun moment probleme. În plus, Mate 10 și Mate 10 Pro sunt primele dispozitive cu încărcare rapidă certificate de TUV Rheinland.

Camera Huawei Mate 10 are 12 MP RGB + 20 MP Monochrome, ambele cu deschidere f/1.6, focus 4 în 1 și Zoom Hibrid. Camera Mate 10 răspunde mai rapid, focusează mai rapid și oferă imagini foarte bune în condiții de lumină scăzută. Aceasta poate detecta atunci când utilizatorul fotografiază mâncare, plante și se ajustează în funcție de fiecare situație în parte. Sistemul de operare Mate 10 Porsche Design este EMUI 8.0 cu Android 8.0. Pentru a fi conectat la calculator, acesta nu necesită un dock special ci doar de un Type-C.

Huawei Mate 10 va include Android Neural Network API și oferă suport Android Connect, ceea ce permite ca datele personale să fie separate de datele de afaceri.

Preț Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro și Huawei Mate 10 Porsche Design

Huawei Mate 10 în variantă de 4 GB de RAM și 64 GB mediu de stocare va costa 699 euro și va putea fi achiziționat din noiembrie, în vreme ce Mate 10 Pro de 6 GB de RAM și 128 GB mediu de socare va costa 799 euro. Mate 10 Porsche Design de 6 GB de RAM și 256 GB mediu de stocare va costa 1395 euro.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!