More

  Google pregătește update-ul Android 8.1 pentru Pixel

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a oferit ieri detalii cu privire la Pixel Visual core, un mic SoC (system-on-chip) inclus în Pixel 2 și Pixel 2 XL, care va avea rolul de grăbire a timpului de procesare pentru imagini. Astfel, aflăm de la gigantul online că update-ul Android 8.1 a fost confirmat, iar MR1, preview-ul pentru dezvoltare, va fi lansat în săptămânile următoare”.

  Așa cum era de așteptat, telefoanele Pixel (atât prima, cât și a doua generație) vor fi primele care vor primi upgrade-ul la Android 8.1. În afară de implementarea Pixel Visual Core pe telefoanele Pixel 2, nu există în prezent informații cu privire la ce alte noi funcții vor fi aduse o dată cu upgrade-ul.

  Camera Pixel 2 prezintă mult hardware grozav, software și machine learning (ML – învățare mecanică), așa că tot ce trebuie să faci în acest moment este să apeși butonul și să obții fotografii și video-uri grozave. Una dintre tehnologiile care te ajută să obții fotografii grozave este HDR+, care face posibilă obținerea de fotografii excelente cu scene ce vin cu o paletă largă de nivele de luminozitate, de la peisaje slab luminate la cer foarte însorit.

  Google a anunțat că, ”în următoarele săptămâni vom activa Pixel Visual Core ca opțiune de dezvoltare într-un preview pentru dezvoltatorii Android Oreo 8.1 (MR1). Mai târziu, vom activa funcția pentru fiecare aplicație de la terți care folosește Android Camera API, oferindu-le acces la tehnologia HDR+ de pe Pixel 2.” 

  HDR+ va fi prima aplicație care va rula pe Pixel Visual Core. De ținut minte ar mai fi că, pentru că Pixel Visual Core este programabilă, Google pregătește deja următorul set de aplicații. Partea și mai interesantă este că, Pixel 2 va continua să fie îmbunătățit pe măsură ce vor fi importate mai multe aplicații de învățare mecanică și imagistică pentru a folosi Pixel Visual Core.

  Foto: GSM Arena

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.