More

  Vodafone are cea mai rapidă rețea 4G din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone are cea mai rapidă rețea de comunicații de date mobile din România, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de comunicații de date mobile din România în trimestrul trei al anului 2017 cu ajutorul Speedtest by Ookla.

  Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori pe conexiuni 4G arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile precum și cea mai mică latență de transmisie a datelor mobile.

  „Suntem mândri că eforturile inginerilor noștri din prima jumătate a anului 2017 de a optimiza experiența utilizatorilor în rețeaua Supernet 4G+ au condus la reconfirmarea superiorității rețelei noastre în România. Ne uităm cu atenție la experiența oferita clientilor nostri, în special la preferința din ce în ce mai mare a clienților de a încărca conținut media propriu în internet cu ajutorul telefonului mobil”, precizează Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

  Datele colectate în urma testelor efectuate de utilizatori cu ajutorul aplicației Speedtest pentru verificarea performanței conexiunilor 4G în perioada iulie-septembrie 2017 arată că Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu viteze medii de încărcare a datelor mobile cu cel puțin 15% mai mari decât ale oricărui alt furnizor de telecomunicații mobile de pe piață.

  Vodafone România a fost certificată ca fiind cea mai rapidă rețea de date mobile din țară pentru al doilea și al treilea trimestru din 2016, având cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile, precum și cea mai mică latență de transmisie a datelor mobile, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicației Speedtest.
  Ookla este lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei, la inițiativa utilizatorilor. Cu peste nouă milioane de teste efectuate în fiecare zi și peste 15 miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă cea mai extinsă imagine asupra performanței și accesibilității rețelelor de internet la nivel mondial.

  Platforma de date cuprinzătoare a companiei, cunoscută sub denumirea Speedtest Intelligence, este un instrument de încredere esențial pentru cercetare și analiză, utilizat de către companii, universități și agenții guvernamentale în demersul lor de a înțelege pe deplin complexitatea și calitatea serviciilor de internet, ținând cont atât de regiune, cât și de furnizor. Testele pot fi efectuate pe speedtest.net, iar aplicația Speedtest poate fi descărcată pentru iOS, Android, macOS, Windows, Apple TV și Google Chrome.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.