SHARES

iPhone X: Doar 3 milioane de unități vor fi disponibile la lansare

NoobZ
- 20 oct. 2017 în Smartphones

iPhone X se lansează oficial în data de 3 noiembrie, așa cum a anunțat Apple în cadrul evenimentului de prezentare a noilor telefoane iPhone luna trecută. Totuși, așa cum era de așteptat, iPhone X nu va ajunge la toți fanii Apple, ba chiar vor exista destul de mulți care vor fi foarte nemulțumiți.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, sursă de încredere când vine vorba de Apple, există probleme de producție care afectează livrarea timpurie a iPhone X. Mai exact, Apple va avea doar 3 milioane de unități disponibile pentru lansare. Anumite componente iPhone X vor întârzia să fie gata din cauza unor probleme de producție, lucru ce ține în loc întreg procesul de producție, însemnând că Apple pur și simplu nu poate produce cel mai nou smartphone suficient de rapid.

În ultimele săptămâni au tot existat zvonuri care indicau faptul că stocul de iPhone X va fi limitat la lansare, dar până astăzi nu am știut cu exactitate ce înseamnă acest lucru. Acum, analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, anunță că doar 2-3 milioane de unități iPhone X vor fi disponibile la lansare.

Rapoartele recente ale TrueDepth arată că de vină pentru stocul redus de iPhone X este camera de pe dispozitiv. Dar, Kuo spune că există alte componente care prezintă probleme de stoc, inclusiv proiectorul infraroșu care este, de asemenea, necesar pentru Face ID.

”Materiale speciale, rețete, design, procese, echipamente și teste sunt necesare pentru antena FPCB”, arată un document obținut de Apple Insider. Doar doi furnizori pot face față cererilor, iar la unul dintre aceștia s-a renunțat din cauza procesului de producție. Inițial, va fi incredibil de dificil să obții iPhone X, dar producția se va pune pe picioare începând cu luna noimebrie, afirmă Kuo. Acest lucru ar putea însemna că până la finalul anului 2017, începutul lui 2018, vor fi lansate și mai multe unități.

Kuo mai spune că Apple va livra între 25 – 30 milioane de unități iPhone X, asta după ce în perioada prezentării oficiale a telefonului estima între 30 – 35 unități.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!