More

  Facebook lansează Explore Feed, un al doilea timeline de știri

  Facebook lansează un nou timeline care oferă conținut de la Pagini cărora utilizatorii nu le-au dat like sau follow. Noul tab Explore Feed este disponibil pentru utilizatori pe mobile și desktop. În noul feed se afișează imagini, video-uri și articole create pe baza like-urilor și dislike-urilor anterioare.

  Facebook lansează Explore Feed, un timeline care va ajuta utilizatorii să descopere conținut din afara propriului feed standard. Cel de-al doilea newsfeed permite utilizatorilor să descopere conținut în plus față de cel stabilit prin prieteniile pe care le au în social media sau paginile cărora le-au dat follow. Tab-ul este disponibil acum pentru utilizatori pe mobile și desktop. Acesta prezintă postări pe care Facebook crede că utilizatorii le-ar putea plăcea bazat pe like-urile lor anterioare și ce este în tendințe într-un anumit moment.

  ”Începem să rulăm un feed complementar cu articole, video-uri și fotografii în tendințe, personalizate automat pentru fiecare persoană, bazat pe conținutul care ar putea fi interesant pentru ei”, scrie Facebook într-un comunicat. ”Am aflat de la omeni că doresc o modalitate simplă prin care să exploreze conținut relevant din Paginile cu care nu s-au conectat încă.”

  Pe desktop, Explore Feed este în partea stângă a sidebar-ului, sub secțiunea ”See more”. Pe aplicația Android poate fi găsit în meniul ”More”, opțiunea Explore Feed care apare în listă. Utilizatorii iOS pot accesa feed-ul prin acționarea butonului hamburger, care este listat sub meniul Explore.

  Facebook Explore Feed are rolul de a oferi o nouă experiență utilizatorilor, iar potrivit specialiștilor din domeniul aceasta ar fi strategia inteligentă a Facebook de a mări veniturile. Noul Explore Feed va afișa conținut legat destul de mult de lucruri cărora le-ai dat deja like și follow. Facebook a lansat această nouă funcție pentru a crește campania de monetizare, întrucât noul Explore Feed  atrage utilizatorii să petreacă mai mult timp pe site, astfel încât mai multe reclame să le fie servite între conținut.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here