More

  Facebook lansează Explore Feed, un al doilea timeline de știri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook lansează un nou timeline care oferă conținut de la Pagini cărora utilizatorii nu le-au dat like sau follow. Noul tab Explore Feed este disponibil pentru utilizatori pe mobile și desktop. În noul feed se afișează imagini, video-uri și articole create pe baza like-urilor și dislike-urilor anterioare.

  Facebook lansează Explore Feed, un timeline care va ajuta utilizatorii să descopere conținut din afara propriului feed standard. Cel de-al doilea newsfeed permite utilizatorilor să descopere conținut în plus față de cel stabilit prin prieteniile pe care le au în social media sau paginile cărora le-au dat follow. Tab-ul este disponibil acum pentru utilizatori pe mobile și desktop. Acesta prezintă postări pe care Facebook crede că utilizatorii le-ar putea plăcea bazat pe like-urile lor anterioare și ce este în tendințe într-un anumit moment.

  ”Începem să rulăm un feed complementar cu articole, video-uri și fotografii în tendințe, personalizate automat pentru fiecare persoană, bazat pe conținutul care ar putea fi interesant pentru ei”, scrie Facebook într-un comunicat. ”Am aflat de la omeni că doresc o modalitate simplă prin care să exploreze conținut relevant din Paginile cu care nu s-au conectat încă.”

  Pe desktop, Explore Feed este în partea stângă a sidebar-ului, sub secțiunea ”See more”. Pe aplicația Android poate fi găsit în meniul ”More”, opțiunea Explore Feed care apare în listă. Utilizatorii iOS pot accesa feed-ul prin acționarea butonului hamburger, care este listat sub meniul Explore.

  Facebook Explore Feed are rolul de a oferi o nouă experiență utilizatorilor, iar potrivit specialiștilor din domeniul aceasta ar fi strategia inteligentă a Facebook de a mări veniturile. Noul Explore Feed va afișa conținut legat destul de mult de lucruri cărora le-ai dat deja like și follow. Facebook a lansat această nouă funcție pentru a crește campania de monetizare, întrucât noul Explore Feed  atrage utilizatorii să petreacă mai mult timp pe site, astfel încât mai multe reclame să le fie servite între conținut.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.