More

  Samsung lansează camera Samsung 360 Round

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează camera Samsung 360 Round, un nou dispozitiv care creează şi transmite conţinut 3D de înaltă calitate, dedicat specialiştilor şi entuziaştilor care îşi doresc o experienţă superioară în realitatea virtuală.

  Anunţată la Conferinţa Dezvoltatorilor Samsung (SDC 2017), Samsung 360 Round utilizează 17 obiective – opt perechi stereo, poziţionate orizontal şi un obiectiv poziţionat vertical – pentru a transmite live conţinut video şi audio 3D, în format 4K, şi a crea imagini 3D în profunzime.

  Camera Samsung 360 Round are un design rezistent şi compact, beneficiază de certificare IP65 care asigură rezistenţa la apă şi praf, putând fi folosită în orice condiţii meteo. În plus, întrucât nu dispune de ventilator, camera este foarte ușoară și nu are dezavantajul zgomotului de fundal. Dispozitivul beneficiază de funcții suplimentare, precum soluţii software de editare şi concatenare a imaginilor, dar şi de stocare externă expandabilă, asigurând o filmare de lungă durată pentru orice fel de proiect.

  Extinderea platformelor cu conţinut 360, precum Samsung VR, Facebook şi YouTube, dar şi răspândirea videoclipurilor 360 în media au sporit nevoia pentru videoclipuri 360 de înaltă calitate în randul profesioniştilor şi entuziaştilor de realitate virtuală. 360 Round este primul dispozitiv care îndeplineşte aceste nevoi, reușind să ofere imagine de înaltă calitate la 360 grade, cu profunzime 3D avansată, la un preţ rezonabil, comparabil cu alte camere 360 profesionionale.

  „Samsung 360 Round este un produs revoluționar care confirmă și consolidează poziția noastră de lider pe piaţa realităţii virtuale. Am conceput un produs care are integrate funcții inovative de realitate virtuală, cu ajutorul căruia producătorii și distributorii de conţinut video pot crea cu ușurință conţinut 3D de înaltă calitate”, declară Suk-Jea Hahn, Executive Vice President al Samsung Electronics’ Global Mobile B2B Team. „Camera este un mix reușit de capabilităţi de livestreaming, rezistenţă la apă şi praf IP65, la care se adaugă cele 17 obiective, fiind produsul ideal pentru o gamă largă de utilizări – de la transmisiuni live a evenimentelor de mari dimensiuni, la filmarea în centrele de training din diverse industrii.”

  Samsung 360 Round este un produs complet, cu un design compact, oferind în același timp imagini de înaltă calitate şi soluţii software de gestionare a conţinutului, cu ajutorul căruia regizorii VR pot transforma realitatea virtuală.

  360 Round oferă imagini 3D de calitate înaltă cu o cameră video 4K, mulţumită celor 17 obiective împerecheate care permit o vizualizare panoramică 360 de grade, pentru o experienţă 3D completă. În plus, 360 Round permite o transmisiune live cu latenţă aproape inexistentă şi un proces de difuzare mai uşor ca niciodată, datorită soluţiilor software de gestionare a conţinutului prevăzute de Samsung.

  Samsung 360 dispune de o carcasă concepută special pentru a reduce încălzirea, eliminând nevoia unui ventilator şi reducând la minimum dimensiunea şi greutatea dispozitivului. Designul compact elimină zgomotul excesiv şi reduce consumul bateriei chiar și pe parcursul unei filmări îndelungate. Mai mult, 360 Round este rezistentă la apă şi praf IP65, fiind astfel alegerea ideală pentru captarea de conţinut 3D în cele mai dificile medii. Prevăzut cu conectori expandabili, 360 Round faciltează conectarea rapidă şi uşoara a echipamentelor auxiliare, precum microfoane externe şi carduri de stocare.

  Samsung 360 Round va fi disponibilă începând cu luna octombrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie distribuită și pe celelalte pieţe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.