More

  Samsung Spania oferă 200 de smartphone-uri Galaxy Note 8 într-un avion

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Reputația Samsung a fost destul de afectată după eșecul Galaxy Note 7, iar o dată cu lansarea Galaxy Note 8 gigantul dorește să își spele păcatele.

  Așa cum bine ne aducem aminte de anul trecut, telefoanele Note 7 au fost interzise de mai multe companii aeriene în timpul zborurilor, iar acum Samsung se folosește de respectivele situații neplăcute pentru a prezenta lumii cel mai bun produs smartphone pe care l-a lansat până acum, Galaxy Note 8.

  Mai exact, Samsung Spania a decis să le reamintească oamenilor că evenimentele nefericite de anul trecut au dus la crearea unui produs desăvârșit, care nu mai pune în pericol pe nimeni în timpul utilizării. Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a ales să ofere 200 de unități Galaxy Note 8 pasagerilor în timpul unui zbor în Spania.

  În timpul unui zbor de noapte din Madrid spre A Coruña, Galicia, cu unul din avioanele companiei aeriene Iberia, călătorii au fost surprinși de staff cu daruri gratuite care costau mai mult decât biletele lor de avion. Au fost nu mai puțin de 200 de pasageri în avion și toți au primit un Galaxy Note 8 gratuit din partea echipajului. Cutiile în care erau telefoanele veneau inscripționate cu textul: ”În urmă cu un an v-am rugat să le opriți, acum vă invităm la bord.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.