AMD lanseaza cel mai rapid procesor din lume pentru notebook-uri ultra-portabile

Cristian Gănescu
- 27.10.2017, 16:04 în Hardware
0

SHARES

AMD a anuntat lansarea de notebook-uri cu procesoare AMD Ryzen si grafica Radeon Vega denumite in trecut „Raven Ridge” APU, oferind astfel performanta de top si o experienta de entertainment completa, cu eficienta optima pentru notebook-uri premium 2-in-1, convertibile si ultraportabile.

Cu un TDP configurabil de 15 Wati, procesoarele AMD Ryzen 7 2700U si Ryzen 5 2500U combina arhitectura premiata „Zen” x86 core – ce foloseste tehnologia inteligenta AMD Sense MI la nivelul procesorului – cu grafica revolutionara AMD Radeon „Vega” intr-un design System-on-Chip care obtine performante fara precedent pentru notebook-urile ultraportabile.

Am promis sa readucem inovatia si competitia in fiecare segment al pietei PC in 2017 si astazi este ziua care marcheaza implinirea acestei promisiuni in segmentul de notebook-uri pentru consumatori, dupa lansarile de succes din cursul anului pe pietele de consum, business si high-end pentru sisteme desktop„, a declarat Jim Anderson, vicepresedinte senior si manager general al Computer and Graphics Group, AMD.

Procesoarele Ryzen cu grafica Radeon Vega permit performante mobile de lider in egala masura pentru activitati zilnice, multi-tasking sau activitati complexe, toate acestea in timp ce ofera o putere a bateriei uimitoare. Suntem incantati sa livram cele mai rapide procesoare din lume pentru notebook-uri ultraportabile, oferind clientilor oportunitatea de a-si imbogati vietile digitale cu ajutorul notebook-urilor fabricate de partenerii nostri OEM„.

Performanta si putere

Procesorul AMD Ryzen cu grafica Radeon ofera rapiditate uimitoare in comparatie cu procesoarele mobile AMD din generatia precedenta:

Entertainment complet

Procesorul Ryzen  cu grafica RadeonTM ofera performanta GPU de elita:

Design eficient

Avand pana la 4 nuclee si 8 thread-uri, procesoarele Ryzen cu grafica Radeon si tehnologie AMD SenseMI sunt proiectate sa se adapteze perfect nevoii tuturor de performanta si putere intr-un pachet de dimensiuni reduse.

Suport OEM Global

In saptamanile urmatoare este programata disponibilitatea primelor sisteme dotate cu procesoare Ryzen cu grafica Radeon la producatori de top, inclusiv Acer, HP si Lenovo, cu si mai multe nume asteptate in 2018.

Suntem incantati sa fim printre primii care aduc pe piata procesorul Ryzen cu grafica Radeon, prin noul Notebook Acer Swift 3,” a declarat Jerry Kao, presedintele IT Product Business al Acer. „Proiectat pentru o lume rapida, unde oamenii sunt din ce in ce mai mobili, Swift 3 cu procesor Ryzen ii va ajuta pe acestia sa preia controlul in zilele aglomerate si sa atinga mai multe obiective din mers„.

HP continua sa ofere PC-uri ce aduc experiente uimitoare clientilor nostri”, spune Kevin Frost, vicepresedinte si manager general, Consumer personal systems, HP Inc. „Folosind procesorul Ryzen cu grafica Radeon Vega in exceptionalul HP ENVY x360, oferim utilizatorilor experienta unui dispozitiv ce inspira creativitatea prin performante uimitoare.”

La Lenovo, ne dedicam constant obiectivului de a aduce experiente puternice si intuitive clientilor nostri”, a declarat Jeff Meredith, vicepresedinte senior si manager general al „Lenovo Consumer PCs and Smart Devices.” „Oamenii de azi au nevoie de uneltele potrivite pentru a rezolva lucrurile din mers. De aceea, suntem incantati sa aducem pe piata laptopul IdeaPad 720S, cu procesor Ryzen cu grafica Radeon. IdeaPad 720S cu procesorul sau puternic, designul subtire si bateria care rezista toata ziua este facut pentru „multi-taskerii mobili” ai zilelor noastre„.

Disponibilitate

Noi notebook-uri cu procesoare Ryzen cu grafica RadeonTM sunt deja disponibile sau vor fi in curand:

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!