More

  Facebook a lansat Facebook Creator, o aplicație doar pentru creatorii de conținut video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a lansat o aplicație doar pentru creatorii de conținut video, în încercarea de a mai atrage din utilizatorii care sunt pe YouTube. Aplicația se numește Facebook Creator și include o serie de funcționalități pentru streaming video, plus actualizarea Stories și permite comunicarea oamenilor din mai multe platforme deținute de Facebook.

  Facebook a lansat deja de ceva vreme o aplicație pentru utilizatorii care administrează Pagini Facebook și a avut și o aplicație pentru vedete care a făcut, de asemenea, acest tip de construire a comunității. Facebook Creator pare să fie, de fapt un update și o nouă față a versiunii aplicațiie numite inițial Facebook Mentions, dar acum aceasta este disponibilă pentru toată lumea.

  Există două funcții principale ale aplicației Creator. Prima include o serie de funcționalități speciale pentru Facebook Live, în vreme ce cea de-a doua pune accentul pe comunicare. Aplicația Facebook Creator creează un inbox care aduce în același loc comentariile de pe Facebook și Instagram, plus mesajele din Messenger, astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să meargă din aplicație în aplicație pentru a le răspunde oamenilor.

  Aplicația nu pare să acopere toți vectorii de comunicare prin mesagerie din serviciile Facebook, dar ceea ce prezintă Facebook Creator pare să fie un început promițător. Aplicația Facebook este special concepută pentru creatorii de conținut video și prezintă inclusiv unelte de măsurare a audienței, precum analytics, astfel încât utilizatorii să vadă în timp real cum performează conținutul creat.

  Aplicația Facebook Creators pare să fie utilă pentru cei care creează conținut video, fie din pasiune, fie pentru a-și câștiga existența, iar partea cea mai importantă din această poveste este că Facebook s-ar putea să fie mai mult decât interesat cu privire la comunitatea independentă de vloggeri, care este în continuă creștere.

  Aplicația aceasta de la Facebook are rolul de a suplini acolo unde YouTube prezintă erori ciudate, iar lupta din Google și Facebook pe această bucată de piață este de urmărit și de analizat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.