More

  Google Maps se schimbă pentru a identifica mai ușor punctele de interes

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Maps primește un nou aspect, iar de acum condusul, navigația, tranzitul și explorarea hărților primesc un suflu proaspăt, astfel încât informațiile importante să fie prezentate mult mai clar. Benzinăriile vor apărea acum mai proeminente în timpul navigației, ca de altfel și gările de pe hărțile de tranzit.

  Google Maps primește, de asemenea, o nouă schemă de culori, cu noi iconițe pentru a identifica puncte de interes precum cafenele, biserici, muzee și spitale. Schimbarea este destul de utililă, dat fiind că înainte Maps folosea aceeași culoare albastru pentru iconițele care prezentau magazine, cafenele sau cabinete medicale.

  De acum, în aplicația de navigație Google Maps mâncarea și băutura sunt elemente ce vor fi colorate cu portocaliu, magazinele rămân albastre, sănătatea este evidențiată cu roz, divertismentul și relaxarea cu turcoaz, iar pentru transport este folosit bleu. Multe dintre aceste culori sunt asemănătoare și pot induce în eroare utilizatorii, în special pe cei care nu pot distinge parțial culorile. Vor exista de acum iconițe pentru drumuri care se înfundă, lucrări pe drum și accidente rutiere.

  Toate dispozitivele Google care utilizează Maps vor primi update-ul ”în următoarele săptămâni”, inclusiv Assistant, Search, Google Earth și Android Auto. Schimbările vor migra eventual pe site-uri care au încorporat API-ul Google Maps.

  Nu doar Google Maps primește îmbunătățiri. În ultimele săptămâni, Google a adus noi funcționalități în Google Calendar și aplicației Google Home

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.