More

  REWE România deschide magazine Penny Market în Vișeul de Sus, Florești și Videle

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  REWE România deschide în luna noiembrie trei noi magazine Penny Market în trei județe din România, continuând astfel planul de extindere. Cu cele trei noi magazine deschise luna ce tocmai a trecut, grupul ajunge la 215 magazine deschise până în prezent în țara noastră.

  Magazinele Penny Market au un design modern și elegant, iar clienții se vor bucura de o experiență complet nouă prin modul în care sunt dispuse categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

  Prima deschidere din luna noiembrie a avut loc miercuri, 22 noiembrie, cu magazinul Penny Market din Vișeul de Sus (Maramureș) aflat pe Strada Gheorghe Doja nr.5. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:30 – 22:00, și duminica între 08:00 – 20:00 și dispune de 45 de locuri de parcare. Noul Penny Market are 15 angajați care își desfășoară activitatea pe o suprafață de 799.3 m2.

  Seria deschiderilor din luna noiembrie continuă cu:

  – Penny Market Videle (județul Teleorman), aflat pe Str. Florilor, nr. 8-10, cu o echipă de 15 de angajați, o suprafață de vânzare de 61 m2 și 85 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminica între 08:00 – 20:00.

  – Penny Market Florești (județul Cluj), pe strada Eroilor 110. Cei 15 angajați își așteaptă clienții de luni până sâmbătă în intervalul 07:30-22:00 și duminica în intervalul 08:00-20:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 850m2 și 80 de locuri de parcare.

  Magazinele Penny Market își vor primi clienții cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și vor pune la dispoziția clienților o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, precum și gama consistenta de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

  De asemenea, clienții vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.