SHARES

eMAG face cinste cu OFERTE și EXTRA REDUCERI de ziua sa! Cum beneficiezi și tu

Mădălina Gănescu
- 4 dec. 2017 în Homepage

eMAG sărbătorește marți, 5 decembrie 2017, 16 ani de existență pe care îi sărbătorește cu extra reduceri în valoare de 10.000.000 lei. De ziua sa, retailerul face cinste cu promoții atractive de care vei putea beneficia urmând ghidul de cumpărături și folosind codul de reduceri: eMAG16ani.

eMAG16ani – Ghid de cumpărături

– Pregătește lista cu produse favorite! Află ce își doresc cei dragi și oferă-le cele mai potrivie cadouri. Adaugă produsele în lista de favorite, să le comanzi simplu și rapid.

– Folosește codul aniversar! Marți, 5 decembrie 2017, ai și oferte grozave și extra reduceri prin codul eMAG16ani. De asemenea, urmărește contorul care îți va arăta cât mai este până se termină promoțiile, așa că nu ezita să profiți de ofertele zilei! Valoarea reducerilor oferite este de 10.000.000 lei.

– Conectează-te la oferte! Instalează aplicația, activează notificările și comandă oriunde te-ai afla. Completează adresa de livrare în contul tău de clienți, apoi ești gata să te bucuri de reducerile de 10.000.000 de lei.

– Salvează cardul în contul eMAG, în cardurile mele. Vei comanda și mai repede produsele dorite, în deplină siguranț. Desigur, dacă preferi, poți plăti și numerar.

– Sărbătorește toată ziua cu eMAG! De ziua sa, retailerul face cinste cu extra reduceri, astfel încât să poți cumpăra de toate pentru toți.

Așadar, dacă e marți, sunt numai ceasuri bune la eMAG, care sărbătorește anul acesta 16 ani alături de noi.

COMENTARII

Comentarii

comentarii