More

  Vânzările PlayStation 4 depășesc 70,6 milioane de unități la nivel mondial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță cele mai recente rezultate la nivel de vânzări pentru consola PlayStation 4, sistemul de realitate virtuală PlayStation VR, dar și pentru jocurile disponibile pentru aceste platforme.

  PS4 a atins pragul de 70,6 milioane de unități în întreaga lume, la data de 3 decembrie 2017. Peste 617,8 milioane de jocuri pentru PS4 au fost achiziționate la nivel mondial, atât din magazine, cât și digital, prin intermediul PlayStation Store, la aceeași dată.

  Numărul de sisteme de realitate virtuală PlayStation VR vândute a ajuns la 2 milioane de unități, la 3 decembrie 2017. Mai mult decât atât, 150 de titluri noi au fost lansate pentru platforma PS VR, cu vânzări cumulate de peste 12,2 milioane de copii vândute prin sistemele de retail și digital, prin PlayStation Store, la aceeași dată.

  Andrew House, Chairman, Sony Interactive Entertainment, declară: “Interesul pentru această soluție de divertisment câștigă tot mai mulți adepți, iar tehnologia de realitate virtuală devine tot mai atractivă. Mai mult, sprijinul susținut al fanilor, dar și al partenerilor, încă de la lansarea primului PlayStation, în 1994, ne-a permis să transformăm PlayStation în una dintre cele mai importante rețele de gaming din lume”.

  Portofoliul de jocuri al platformei PS4 va continua să crească, printre cele mai importante lansări numărându-se God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Shadow of Colossus, Dreams, Days Gone (produse de SIE WWS), Far Cry 5 (Ubisoft) și Monster Hunter: World (Capcom).

  În acest moment există peste 130 de titluri și conținut video în dezvoltare pentru PS VR, care vor fi lansate până la sfârșitul anului viitor, inclusiv The Inpatient și Bravo Team (SIE WWS).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.