More

  David Marcus se alătură conducerii Coinbase

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  David Marcus se alătură conducerii Coinbase. Marcus este Vicepreședinte al Produselor de Mesagerie la Facebook. Acesta se alătură bordului de directori Coinbase, platforma online pentru cumpărare, vânzare, transfer și depozitare digitală a criptomonedelor.

  Rolul lui Marcus va fi de a aduce un plus de cunoștințe. Pentru a contrui produse mobile cu impact, de încredere, la scară largă. Experiența sa va adăuga suflu și profunzime în conducerea Coinbase. De asemenea, va ajuta echipa de management. De vreme ce compania se concentrează pentru a deveni cea mai cunoscută și cel mai sigur loc pentru cumpărarea și vânzarea monedelor digitale.

  David Marcus se alătură conducerii Coinbase

  Înainte de Messenger, David a fost Președintele PayPal. Aici a condus expansiunea la nivel global a plăților companiei și s-a ocupat de strategia produselor.

  Sub această conducere, PayPal și-a cumpărat înapoi tehnologia și DNA-ul centrat pe produs. A câștigat înapoi dezvoltatori și companii mici și a achiziționat Braintree (compania mama a aplicației de plăți cunoscută P2P, Venmo). Lucru ce a accelerat mai departe creșterea totală a companiei. David Marcus s-a alăturat PayPal după achiziționarea ultimului său startup, compania de plăți mobile Zong. În plus, a condus produsele Mobile înainte de a ocupa locul de conducere în companie.

  ”Perspectiva și experiența lui David în a aduce produse inovative și de impact pe piață, vor fi de neprețuit pe măsură ce Coinbase va crește. Cunoștințele lui David cu privire la plăți și spațiul mobil ne va ajuta să ne ghidăm în atingerea misiunii de creare a unui sistem financiar cu adevărat deschis. Care va aduce oportunitatea oamenilor de peste tot din lume.”, Brian Armstrong, CEO și Co-fondator Coinbase.

  ”Am fost implicat în, și fascinat, de criptomonede încă din 2012. Am asistat la cum a început Coinbase să democratizeze accesul la această nouă clasă de active. Sunt convins că la ce lucrează compania are potențialul să schimbe material viețile oamenilor din întreaga lume. Iar acum doresc să lucrez cu Coinbase și echipa sa de management pentru a ajuta la transformarea în realitate a acestei viziuni.”, a declarat David Marcus, Vicepreședinte al Produselor de Mesagerie de la Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.