More

  CONCURS: Câștigă un router TP-Link TL-WR940N și un range externder TL-WA850RE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În luna cadourilor, TP-Link scoate la concurs un router TP-Link TL-WR940N și un range externder TL-WA850RE, împreună în valoare de 200 lei pe eMAG: router/range extender.

  Routerul wireless TP-Link-WR940N integrează posibilitatea de conectare în rețea prin fir și wireless și este conceput special pentru utilizarea în cadrul rețelelor de acasă sau de la birou. Spre exemplu, dacă aveți o casă sau un birou cu o suprafață de 150 metri amprenta la sol, cu routerul veți obține acoperire inclusiv până în garaj unde ați parcat mașina.

  Cu ajutorul tehnologiei MIMO, TL-WR940N creează o conexiune wireless avansată și de înaltă performanță, fiind potrivit chiar și pentru streaming video HD, apeluri VoIP și jocuri online. Acest model de router este o alegere de încredere pentru persoanele care și-au alocat un buget de până în 150 lei pentru achiziționarea unui dispozitiv din această categorie.

  Viteza de transmisie a routerului wireless TP-Link-WR940N este de până la 450 Mbps, oferind capabilități de atenuare a pierderilor de date pe distanțe lungi și la traversarea unor obstacole în birouri mici sau apartamente, chiar și în clădiri cu structura din beton armat. Tehnologia N miniminează pierderile de date pe distanțe lungi sau prin obstacole, transformând locuința și spațiile adiacente într-un hot-spot în bună regulă.

  TP-Link-WR940N suportă funcția IP QoS, prin care se exercită o utilizare optimă a lățimii de bandă, prevenind congestionările și abuzurile. Cu alte cuvinte, dacă utilizezi o rețea mică, beneficiezi de o lățime de bandă proprie alocată, fiind diminuat impactul negativ al aplicațiilor mai puțin importante asupra performanței rețelei.

  Pentru a configura aproape instantaneu funcțiile de securitate, utilizatorii routerului wireless TP-Link-WR940N trebuie pur și simplu să apese butonul QSS (Quick Security Setup). Astfel, o conexiune securizată WPA2 va fi stabilită automat, ceea ce înseamnă că veți avea parte de o protecție superioadă criptării WEP.

  Pentru instalarea routerului, aveți la dispoziție un CD care oferă asistență pe tot parcursul procesului de instalare pas cu pas. Inclus, aveți de asemenea suport pentru configurarea rețelei wireless și a setărilor de securitate, ceea ce înseamnă că fără probleme instalarea poate fi efectuată de un utilizator mai puțin tehnic sau chiar de un adolescent.

  Iar pentru ca routerul wireless TP-Link-WR940N să dea cele mai bune rezultate, acesta ar fi indicat să fie achiziționat la pachet cu un range extender TP-LINK TL-WA850RE, conceput special pentru a extinde acoperirea și pentru a îmbunătăți semnalul rețelei wireless existente, aliminând complet zonele fără semnal. Cu viteza de 300Mbps folosită de către standardul 802.11n, acest dispozitiv este ideal pentru vizionări video HD, streaming audio și jocuri online. Dimensiunea și designul range extenderului sunt potrivite pentru orice tip de design de interior.

  Partea și mai frumoasă este că range extenderul TL-WA850RE poate ține minte rețelele wireless la care a fost conectat, nefiind nevoie să fie resetat atunci când este înlocuit routerul la care este conectat.

  Portul Ethernet permite range extender-ului să funcționeze ca un adaptor wireless pentru a conecta dispozitivele cu fir cum ar fi playere Blu-ray, console de jocuri, DVR și smart TV-uri și unde mai pui că dispozitivul poate partaja rețeaua wireless. TL-WA850RE este compatibil cu toate dispozitivele wireless aflate în standardele 802.11 b/g/n și cu sistemele de operare de la Windows 8 în sus.

  Ce trebuie să faci să câștigi routerul TP-Link-WR940N împreună cu range extender-ul TL-WA850RE

  LIKE paginii de Facebook TP-Link

  – LIKE paginii de Facebook NoobZ

  COMENTARIU la postarea de concurs de pe Facebook prin care să ne spui pentru ce tip de activitate folosești cel mai des internetul.

  – INVITĂ un prieten să participe la concurs.

  Câștigătorul concursului va fi ales vineri, 22 decembrie 2017, ora 23:59 prin extragere random.org și va fi anunțat printr-un update la postarea de concurs. Multă baftă și invită prietenii să participe, pentru ca premiul să rămână sub o formă sau alta în sânul anturajului tău.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.