More

  Instagram anunță funcția de urmărire a hashtag-urilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram anunță că, utilizatorii vor avea de acum posibilitatea să urmărească anumite hashtag-uri pe platformă, în afară de profile, postările folosind tag-urile respective care vor apărea în feed-ul principal.

  ”Urmărirea unui hashtag este ca și cum ai urmări un prieten. Pentru a începe, caută un anumit subiecte despre care ești interesat sau tastează un hashtag de la orice post. Vei vedea tag-uri relevante prezentate în rezultatele căutărilor împreună cu toate conturile legate de respectivele tag-uri.

  Când găsești un tag care îți place, deschide pagina de hashtag și apasă butonul de follow. Vei începe să vezi postări ale acelui hashtag în feed-ul tău și unele dintre cele mai recente storie-uri din bara de Stories. Poți oricând să dai unfollow unui hashtag.”, comunică Instagram.

  Noua opțiunea extinde potențialul Instagram  ca un motor de căutare. Desigur, aveai posibilitatea să găsești conținut asemănător și postări din conturi cărora le-ai dat like via Explore de ceva vreme, dar opțiunea de a urmări anumite hashtag-uri nu doar că recunoaște relevanța tag-urilor pe platformă, ci și modalitatea în care acestea sunt folosite în interiorul anumitor comunități.

  Provocarea va fi la nivelul filtrării, dat fiind că unele dintre cele mai folosite tag-uri sunt prezente în mii de postări zilnic, mult mai mult decât vei putea vedea în feed-ul tău. Pentru a măsura acest lucru, Instagram va folosi un algoritm pentru a selecta cele mai bune tag-uri, pe baza unui anumit set de factori. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea să își îmbunătățească feed-ul prin selectarea opțiunii ”I don’t like this”.

  Într-o testare separată, Instagram adaugă și ”Posts you might like” în feed-urile oamenilor, pentru a le arăta mai mult conținut de care ”ar putea fi interesați.” SURSA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.