More

  Sony a vândut 5,9 milioane de unități PlayStation 4 în sezonul sărbătorilor de iarnă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță rezultatele în materie de vânzări realizate în sezonul sărbătorilor de iarnă pentru sistemele PlayStation 4 (PS4) și jocurile compatibile cu această platformă.

  “Datorită susținerii permanente din partea fanilor noștri la nivel global, suntem onorați să anunțăm rezultatele remarcabile obținute în această perioadă,” a declarat John Kodera, Președinte și CEO Sony Interactive Entertainment. “PlayStation Network continuă să crească spectaculos, numărul membrilor PlayStation Plus depășește acum 31,5 milioane, în timp ce PlayStation Store a înregistrat cele mai mari cote de vânzări la nivel de lună în decembrie 2017.”

  Sistemul PlayStation 4 este disponibil în acest moment în 127 de țări și regiuni la nivel mondial.

  În total, au fost vândute până la 31 decembrie 2017, nici mai mult, nici mai puțin de 73,6 milioane de unități PlayStation 4, iar la începutul lunii decembrie anul trecut, Sony a anunțat că cânzările PS4 au trecut de cifra de 70 milioane de unități. Aceste cifre includ modelul high-end PlayStation 4 Pro lansat de companie.

  Potrivit Sony, în ceea ce privește jocurile PS4, s-a ajuns la 55,9 milioane de jocuri vândute în timpul sezonului de sărbători din 2017, vânzările totale PS4 ajungând la 645 milioane de copii. În timpul aceleiași perioade din 2016, compania a vândut 50 milioane de jocuri. Cifrele sunt estimări furnizate de Sony și se referă la vânzări către consumatori. Statisticile au fost adunate de la mijlocul lunii noiembrie până la finalul anului.

  Sony a mai anunțat că abonații PlayStation Network sunt acum peste 31.5 milioane și că PlayStation Store a înregistrat cele mai bune vânzări în luna decembrie, deși nu au fost furnizate cifre.

  Microsoft nu a anunțat cifre financiare pentru Xbox One în 2017. Compania a fost în general reticentă cu privire la statisticile de lansare, de când PlayStation 4 a stabilit target-ul de vânzări la nivel global peste rivalul său.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.