More

  Sony lansează boxele wireless EXTRA BASS™: SRS-XB41, SRS-XB31 și SRS-XB21

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează astăzi noile boxe wireless SRS-XB41, SRS-XB31 și SRS-XB21 EXTRA BASS™. Boxele sunt portabile, au fiabilitate ridicată, funcție EXTRA BASS™ și modul LIVE SOUND.

  Noul mod LIVE SOUND

  Noile boxe creează o audiție tridimensională ce va transpune utilizatorul într-o atmosferă de festival muzical în care artiștii performează special pentru el. Acest lucru este posibil datorită noului DSP (Procesor de Semnal Digital) și a boxei în unghi care oferă modul LIVE SOUND. Prin intermediul acestuia, utilizatorul percepe dispersia sunetului atât vertical, cât și orizontal. În plus, boxele sunt concepute pentru a oferi “deep bass” și “punch bass”, ce se regăsesc în EDM, grime și hip-hop.

  Noi funcționalități

  Noul material din care sunt construite boxele, disponibil în 5 culori, oferă un plus de rezistență și este lavabil. Boxele sunt rezistente la apă și praf, având standardul IP67. Astfel, boxele pot fi utilizate la plajă, la o petrecere la piscină, fără a exista riscul de a se deteriora. În plus, sunt rezistente la rugină și pot face față chiar dacă sunt scăpate în apa din mare.

  Gama Sony EXTRA BASS™ a fost extinsă cu trei noi boxe, obținând astfel un plus de durabilitate și devenind mai potrivită mediului extern.

  Personalizarea petrecerii

  Boxele pot deveni gazda petrecerii și pot atrage atenția invitaților prin noua funcționalitate ‘Party Booster’. Boxa poate fi utilizată ca un instrument şi poate detecta atingerile din 5 direcții diferite datorită unui accelerometru încorporat care generează o reacție cu sunet și lumină.

  Datorită efectelor luminilor multicolore intermitente, XB41 poate anima atmosfera prin adaptarea la muzica petrecerii și crearea unor efecte similare celor de la festivaluri și din cluburi. XB31 dispune de linii luminoase multicolore și de lumini intermitente, iar XB21 are o linie de lumină monocoloră. Împreună cu funcționalitățile de sunet, efectele de lumină pot crea atmosfera potrivită pentru petrecere.

  Noua funcționalitate Party Chain

  Pentru prima dată, utilizatorul poate crea bass-ul cu boxele Sony prin conectarea a până la 100 de boxe compatibile simultan (SRS-XB41/31/21). Acesta poate crea o experiență realistă prin personalizarea unei camere sau a unui perete.

  Boxele sunt wireless și sunt special concepute pentru a fi transportate de utilizator oriunde, cu ușurință. Compacte și cu o autonomie a bateriei de 24 de ore, boxele oferă utilizatorului sunet EXTRA BASS™ pentru o durată lungă de timp.

  Preț și disponibilitate

  Modelul SRS-XB41 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu închis și albastru închis, la un preț de aproximativ 230 euro / 200 lire.

  Modelul SRS-XB31 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu în două tonuri, albastru în două tonuri și galben în două tonuri, la un preț de aproximativ 170 euro / 150 lire.

  The SRS-XB21 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu, albastru și galben, la un preț de aproximativ 120 euro / 110 lire.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.