More

  Facebook schimbă News Feed-ul: Ce anunță Mark Zuckerberg

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zuckerberg scrie pe pagina sa de Facebook că, planul platformei de social media pentru 2018 este să se asigure că petrecem cu toții timp de calitate în rețeaua social. Facebook are rolul de a ajuta oamenii să rămână conectați și ne aduc alături de persoane care contează pentru noi. În centrul experienței Facebook se află prietenii și familia, motiv pentru care Facebook pregătește noi suprize, mai mult sau mai puțin plăcute, în News Feed-urile utilizatorilor.

  Cercetările arată că, întărirea relațiilor îmbunătățește starea noastră de bine și nivelul de fericire. Pentru că, recent Facebook a primit feedback din partea comunității că brandurile, companiile și mass-media aglomerează momentele personale și împiedică utilizatorii să se conecteze între ei, Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook, anunță noi modificări ale platformei.

  Conținutul video și alt conținut public a explodat pe Facebook în ultimii ani, iar pentru că există mai mult conținut public decât postări de la prieteni și familie, balanța a ceea ce se află în News Feed a înlăturat cel mai important lucru pe care Facebook în poate face, să ne ajute să ne conectăm între noi.

  Din cercetările Facebook s-a mai descoperit faptul că folosim social media pentru a ne conecta cu persoanele de care ne pasă, lucru ce poate fi benefic stării noastre de bine. Ne putem simți mai conectați și mai puțin singuri, iar acest lucru pe termen lung se măsoară în fericire și sănătate. Pe cealaltă parte, articolele scrise pasiv sau vizionarea de videoclipuri, chiar și în scop de divertisment sau informativ s-ar putea să nu fie la fel de benefic.

  Date fiind aceste noțiuni analizate de Facebook, platforma de social media va suferi o schimbare majoră. De acum, Facebook nu se va mai concentra pe descoperirea de conținut relevant, ci pe interacțiuni sociale care au sens. Pe măsură ce vor fi implementate schimbările, utilizatorii vor vedea tot mai puțin conținut public, precum postări ale companiilor, brandurilor și media. Iar conținutul public pe care îl vor vedea mai des va fi susținut la același standard, lucru ce ar trebui să încurajeze interacțiuni care au sens între utilizatori.

  Schimbările pe care le anunță Mark Zuckerberg cu privire la Facebook vor atrage după ele scăderea duratei medii petrecute în social media, dar în același timp timpul va fi mult mai valoros.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.