More

  Lenovo prezintă la CES 2018 noutățile în materie de dispozitive inteligente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo lansează la CES 2018 noua serie de dispozitive inteligente, de la produse portabile la PC-uri și soluții pentru acasă. Crearea și consumul de conținut de realitate virtuală (VR) este îmbunătățit continuu, iar Lenovo lansează dispozitivele Lenovo Mirage Solo și casca Daydream. În același timp, laptopurile Lenovo primesc mai multă putere, iar Lenovo Smart Display cu Google Assistant preinstalat oferă o experiență de tehnologie personalizată.

  Dispozitivul detașabil 2-în-1 Miix 630 oferă mobilitatea unui smartphone cu capabilități LTE1 și până la 20 de ore de redare video locală, precum și performanța și productivitatea caracteristice unui PC cu Windows 10 S.

  În materie de laptopuri, seria ThinkPad aduce pe piață noua gamă X1 reproiectată și inovații centrate pe nevoile clienților pentru seriile X, T și L, iar aplicația Lenovo Vantage, disponibilă pe PC-urile Lenovo cu Windows 10, permite un mod mai simplu de transfer fișiere și setări de pe un dispozitiv pe altul, identificarea rețelelor Wi-Fi sigure, stabilire diagnoze și suport pentru PC-uri.

  Noile Moto Mods

  Lenovo prezintă la CES 2018 și noile Moto Mods, împreună cu o competiție pentru dezvoltatori împreună cu Indiegogo. Telefoanele din seria Moto Z pot fi utilizate pentru a măsura cele cinci semne vitale: ritmul cardiac, rata respirației, oxigenul din sânge, temperatura corpului și, pentru prima dată, tensiunea sistolică și diastolică măsurată cu acuratețe din deget.

  Lenovo Mirage Solo cu setul Daydream și Lenovo Mirage Camera

  Lenovo Mirage Solo cu setul Daydream și Lenovo Mirage Camera oferă o experiență VR diferită, iar asta mulțumită căștilor autonome Mirage Solo și camerei Mirage VR180 de la Lenovo, care le permit pasionaților de VR să consume și să creeze conținut într-o manieră incredibil de ușoară. Lenovo oferă posibilitatea de a fi printre primii utilizatori care se lasă captivați de tehnologia de detectare a mișcării WorldSense disponibilă în platforma de realitate virtuală Google Daydream.

  WorldSense permite mișcări naturale precum eschiva sau aplecarea și pune la dispoziție o bibliotecă extinsă de conținut captivant care sfidează realitatea. Bazată pe platforma Qualcomm Snapdragon 835 VR, Lenovo Mirage Solo oferă experiențe imersive de înaltă calitate, iar jocurile devin chiar mai apropiate de viață cu controlerul wireless Daydream – bâte de baseball, volane sau orice alt obiect virtual din aplicațiile favorite.

  Utilizatorii își pot crea propriul conținut VR și retrăi ulterior experiența momentelor unice cu noua cameră Lenovo Mirage compatibilă cu Daydream. Această cameră de mici dimensiuni și ușor de utilizat simplifică tehnologia necesară pentru a capta imagini și videoclipuri 3D cu cameră duală de 13 MP de tip fisheye și câmp vizual de 180 x 180°.

  Soluția Lenovo Glass C220

  Lenovo lansează și noua soluție Glass C220, care constă într-o unitate de ochelari și o unitate portabilă și funcționează prin recunoașterea și identificarea obiectelor reale cu ajutorul tehnologiilor AI. Lenovo New Glass C220 poate fi utilizat în diverse scenarii de lucru și de învățare, de la colectarea de informații din câmpul vizual, la oferirea de îndrumări pas cu pas și instrucțiuni de reparare, identificarea echipamentelor nefuncționale și a soluțiilor la diferite probleme alături de un coleg aflat la distanță, toate acestea printr-o experiență hands-free. Noua soluție este un terminal AR portabil echipat cu funcții anti-zgomot, module customizate și multe altele.

  Lenovo Smart Display

  Cu Smart Display de la Lenovo începi și închei ziua într-un mod mai inteligent. Ecranul poate fi transformat într-un centru de comandă pentru toate dispozitivele smart home, de la iluminat la încălzire și altele, toate controlate prin comenzi vocale sau tactile. Google Assistant poate fi utilizat pentru a arăta rute pe Google Maps, pentru a urmări videoclipuri pe YouTube, pentru a efectua apeluri video cu ajutorul Google Duo, pentru a asculta muzică și multe altele. Lenovo Smart Display este disponibil în variante de 8 sau 10 inchi și este dezvoltat pe platforma Qualcomm Home Hub.

  Lenovo Miix 630

  Lenovo prezintă Miix 630, un PC mobil care ridică standardele, este activ și conectat în orice moment. Dispozitivul oferă flexibilitatea și productivitatea unui laptop cu Windows 10 S, îmbinate cu mobilitatea oferită de un smartphone conectat în permanență. Utilizatorii pot conta pe o conexiune rapidă 4G LTE2 în locul Wi-Fi, cu o capacitate de redare de până la 20 de ore de conținut video local. Conceput pe baza platformei Qualcomm Snapdragon 835 mobile, dispozitivul Miix 630 este un partener mobil ușor cu o grosime de 15,6 mm și o greutate de doar 1,33 kg. Datorită Windows 10 S, dispozitivul este echipat cu Cortana, ceea ce permite activarea vocală a asistentului digital și utilizarea funcției biometrice de recunoaștere facială Windows Hello pentru o conectare mai sigură și mai simplă.

  Lenovo ThinkPad

  Seria X1 de la Lenovo aduce inovații la nivelul ecranului, al funcției de confidențialitate și al conectivității pentru a răspunde unui mediu profesional în continuă schimbare. Tableta X1 primește un design nou de 13 inchi cu un ecran 3K și opțiunea de conectivitate globală LTE-A. X1 Carbon și X1 Yoga sunt echipate cu Amazon Alexa și un ecran de calitate superioară cu suport Dolby Vision HDR3 pentru o experiență de vizualizare incredibilă, cum de altfel ThinkPad X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480, L580 au parte de îmbunătățiri, despre care vom vorbi cu siguranță în perioada următoare.

  Pentru detalii despre prețuri și disponibilitate, găsiți detalii AICI.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.