Rucsac laptop antifurt Bobby și geanta laptop antifurt Bobby Bizz: Pareri și recomandări

Mădălina Gănescu
- 13.01.2018, 15:41 în Lifestyle
2

SHARES

De când am dat prima dată pe Indiegogo de campania KICKSTARTER pentru proiectul de ghiozdane/rucsacuri antifurt Bobby, am urmărit cu interes reacțiile celor interesați de această categorie de produse și am observat un feeback pozitiv, demn de luat în calcul. De câteva luni, folosesc rucsacul laptop antifurt Bobby, iar Cristian deține o geantă laptop antifurt Bobby Bizz.

De-a lungul anilor am utilizat mai multe modele de ghiozdane, dar în cazul multora dintre ele s-a dovedit că era loc de îmbunătățiri în materie de design, siguranță, rezistență la intemperii și tăieturi. Rucsacul pentru laptop Bobby, este ideal pentru dispozitivele portabile cu diagonala de 15.6 inchi și are un sistem de închidere antifurt ascuns în partea din spate.

Dacă obișnuiți să călătoriți des, fie în interes de serviciu, fie pur și simplu folosind mijloacele de transport în comun, cel mai probabil doriți să nu aibă oricine acces la produsele din interiorul ghiozdanului, cu atât mai mult persoanele care trăiesc din furt. În laptopuri ținem cu toții informații foarte importante, fie ele personale sau profesionale, iar securitatea lor este foarte importantă, nu doar la nivel de siguranță cibernetică.

Bobby este potrivit inclusiv pentru elevii de clasele primare, liceeni sau studenți. Mi-aduc aminte destul de des perioada în care încă mergeam la școală, zecile de modele de ghiozdane pe care le schimbam și multe dintre produsele care mi-au fost furate între timp, pentru că nu aveam o geantă în care să le țin păzite de ochii și de mâinile curioșilor. Ne place sau nu să recunoaștem, mulți dintre elevi experimentează în timpul școlii abuzuri sau le sunt furați bani, mâncare și rechizite de către colegi, așa că, de ce să nu ne luăm din timp măsuri de precauție atât pentru cei mici, cât și pentru noi.

Rucsacul Bobby pe care îl folosesc are elemente reflectorizante pentru siguranța pe timpul nopții, posibilitate de fixare pe troler, iar materialul din care este creat este rezistent la apă, pete și tăiere. Partea cea mai bună la el mi se pare că are buzunare ascunse, atât în bretele, cât și pe spatele lui sau în interior. În materie de confort, bretelele sunt ajustabile, spatele este căptușit și ventilat, iar greutate se distribuie, așa cum mi-am dorit la orice rucsac, egal. Culorile disponibile pentru rucsacul Bobby sunt gri și negru.

Pe lângă laptopul de 15.6 inchi, în ghiozdan mai încap lejer o tabletă, pentru cei care folosesc, o agendă, portofelul, parfumul și alte accesorii de care are nevoie o persoană. În aproximativ jumătate de an de utilizare, ghiozdanul încă se prezintă ca nou, deși l-am utilizat inclusiv în condiții nefavorabile, cu ploaie sau ninsoare.

Spre deosebire de geanta Bobby Bizz, rucsacul Bobby este în totalitate rezistent la apă, tăieturi și rezistă cu brio și la murdărie. Pe de altă parte, Bobby Bizz, folosit de Cristian, este o geantă ceva mai elegantă, pentru mediul de business, așa cum îi spune și numele, care în condiții meteo nefavorabile necesită o husă exterioară de protecție. Pe de altă parte, nici acesta nu arată foarte rău după 3 luni de utilizare.

Diferit între cele două ar mai fi confortul. Chiar dacă și Bizz distribuie în mod egal greutatea, confortul în cazul Bobby este mult mai bun, ceva mai încăpător și special conceput pentru cei care se deplasează foarte mult pe jos. Iar pentru ca pachetul de beneficii al rucsacului și genții Bobby să fie complet, ambele genți vin cu încărcare USB rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că puteți încărca în timpul transportului dispozitive precum smartphone-uri, tablete și inclusiv laptopul.

Rucsacul laptop antifurt Bobby este disponibil la prețul de 404 lei, în vreme ce Bobby Bizz costă 475 lei, redus de la 500 lei. Decizia finală atunci când alegeți una dintre cele două genți ar trebui să fie influențată doar de stilul de viață pe care îl aveți. Dacă sunteți activi, mergeți foarte mult pe jos, de acasă la birou și înapoi sau mergeți la școală, prima variantă este mai indicată, dar dacă vă deplasați cu mașina și aveți multe întâlniri în interes de serviciu, Bobby Bizz este mai potrivit. În rest, ambele sunt extrem de rezistente, utile, portabile și prietenoase ca design.

Pentru cei interesați de mai multă culoare, ghiozdanele antifurt Bobby sunt disponibile și în mai multe versiuni de culori în gama Compact.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!