More

  Poți plăti doar 50% pe Airbnb pentru a rezerva o locuință

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Airbnb a anunțat posibilitatea de a rezerva o locuință prin plata a numai 50% din costul total, scrie The Verge.

  Pentru a beneficia de această facilitate, suma totală de plată trebuie să depășească 250 de dolari, iar rezervarea trebuie făcută cu cel puțin două săptămâni în avans.

  Este o nouă modalitate de plată a locațiilor închiriate, permițând clienților să plătească un avans de 50% cu cel puțin două săptămâni înainte, iar restul de 50% înainte de a ajunge la destinație.

  Această facilitate se numește „Pay Less Up Front” și permite clienților să gestioneze bugetul astfel încât pierderea să nu fie totală în cazul apariției unor probleme neprevăzute.

  Înainte de lansarea acestui nou sistem, plata trebuia realizată integral, pentru a rezerva o locație. Airbnb speră că această facilitate va stimula clienții să acceseze locații mai scumpe.

  De menționat este faptul că pentru a beneficia de o astfel de facilitate, locația trebuie rezervată cu cel puțin 14 zile înainte de ziua cazării, iar suma minimă este de 250 de dolari.

  Airbnb a menționat și faptul că, deși proporția pentru plata în avans și restul de plată este de 50% cu 50%, aceasta poate varia în unele cazuri. Mai mult de 40% dintre clienții care au avut posibilitatea de a plăti în avans, au folosit această facilitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.