WIndows 10: Ultima șansă pentru a-l obține gratuit | NOOBZ.RO

WIndows 10: Ultima șansă pentru a-l obține gratuit

Cristian Gănescu
- 16.01.2018, 16:22 în Aplicaţii
2

SHARES

Astăzi este ultima zi în care se mai poate obține Windows 10 gratuit, potrivit secțiunii de suport a site-ului Microsoft.

Până în prezent, utilizatorii au avut posibilitatea să actualizeze gratuit la Windows 10 de la sistemele de operare Windows 7 și Windows 8.1. Compania a declarat că „dacă nu folosești tehnologii ajutătoare, poți face actualizarea la Windows 10 fără niciun cost suplimentar„.

Această oportunitate este destinată utilizării sistemelor de operare Windows 7 și 8.1 care nu au trecut la Windows 10 în primul an de la lansare.

Această oportunitate de actualizare se închide acum, iar data de 16 ianuarie 2018 este ultima zi în care utilizatorii mai pot autentifica la ultimul sistem de operare Windows 10.

Actualizarea la Windows 10 ar fi indicată mai ales în contextul în care Microsoft a anunțat retragerea suportului pentru Windows 8.1. Acest lucru presupune expunerea utilizatorilor la o serie de vulnerabilități care nu mai sunt remediate prin actualizări și patch-uri.

Utilizatorii sunt sfătuiți să facă actualizarea la Windows 10 pentru a se apăra de cele mai noi vulnerabilități apărute sub forma Meltdown și Spectre, care afectează unitatea de procesare a calculatoarelor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!