Abonament PlayStation Plus pe 15 luni la prețul unui abonament pe 12 luni

Cristian Gănescu
- 18.01.2018, 15:50 în Divertisment
2

SHARES

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) a anunțat disponibilitatea abonamentului PlayStation Plus pe o perioadă de 15 luni la prețul unui abonament pe 12 luni (269 de lei).

Oferta este disponibilă doar pe PlayStation Store între 17 și 24 ianuarie, ora 12:00.

Numărul de abonați PlayStation Plus a atins 31,5 milioane, membrii activi bucurându-se de o serie de beneficii exclusive, precum acces la modul multiplayer online pentru jocurile de PS4, două jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite gratuit lunar, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvările din jocuri, dar și titluri bonus precum StarBlood Arena (PlayStation VR) sau That’s You!, primul joc de tip party quiz din gama PlayLink.

Alăturați-vă milioanelor de jucători în bătălii cu mai mulți jucători pe PS4, explorați lumi noi împreună cu prietenii și împărtășiți împreună aventuri incredibile. Cele mai mari și cele mai bune oferte sunt rezervate exclusive membrilor PS Plus pe PlayStation Store, unde veți găsi economii suplimentare pe lângă produsele și prețurile de vânzare reduse.

PlayStation Plus hub

Accesaţi zona pentru membrii PS Plus direct de pe ecranul iniţial al consolei PS4 şi veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru a profita la maxim de calitatea dvs. de membru.

Aflaţi informaţii despre jocurile dvs. lunare, vedeţi cele mai tari reduceri pentru membri, intraţi în competiţii, vedeţi ce planuri are comunitatea PlayStation şi obţineţi toate cele mai recente ştiri PS Plus, chiar acolo unde doriţi.

Stocare în cloud de 10GB

Salvaţi progresul jocului dvs. pe PS4 în cloud, astfel ca aventurile dvs. să fie gata pentru a fi reluate de unde aţi rămas, de oriunde v-aţi conecta – fie că este vorba despre consola unui prieten, fie despre o a doua consolă PS4 sau PS4 Pro din casa dvs.

Trial gratuit pentru 14 zile

Începeţi un abonament de probă gratuit de 14 zile pentru PS Plus – jucaţi online, încercaţi jocurile lunare şi orice alte lucruri de care se bucura un membru cu abonament complet, fără costuri.

Dacă vrei să devii membru PlayStation Plus, găsești toate detaliile în link-ul următor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!