More

  WhatsApp lansează WhatsApp Business pentru companii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp lansează o aplicație special creată pentru companiile mici, care doresc să se conecteze mai ușor cu consumatorii lor. WhatsApp Business adaugă funcții cheie precum profile de business dedicate detaliilor precum adresă de email, descrierea afacerii, adresele fizice și website-uri, ca de altfel și unelte speciale pentru mesagerie precum salut de întâmpinare, replici rapide și mesaje pentru când nu ești la birou.

  În plus, în noua aplicație WhatsApp Business, utilizatorii au parte de măsurători pentru câte mesaje au fost trimise, livrate și citite.

  Utilizatorii WhatsApp trebuie să știe că nu vor fi condiționați să utilizeze doar aplicația de business sau doar pe cea de consumer. Ambele, atât WhatsApp, cât și WhatsApp Messenger sunt aplicații care pot fi utilizate de pe același dispozitiv, condiția fiind ca înregistrarea să se facă de pe numere diferite. WhatsApp Business este compatibilă și cu WhatsApp Web, aplicația desktop.

  Conturile de business vor fi listate corespunzător, iar WhatsApp spune că în timp, companiile care au confirmat potrivirea numărului de telefon pentru cont vor primi un badge de confirmare pe profilurile lor. Este asemeni adăugării insignei verzi pentru verificare din WhatsApp, adăugată de companie anul trecut. WhatsApp spune că, utilizatorii pot continua să folosească aplicația standard și vor avea ca și până acum control asupra mesajelor pe care le primesc, precum blocarea numerelor sau raportarea mesajelor spam.

  WhatsApp Business este o aplicație gratuită, disponibilă pentru utilizatorii Android, pentru moment, urmând ca la un moment dat să fie lansată și o versiunea iOS. WhatsApp Business poate fi folosită acum în Indonezia, Italia, Mexic și Marea Britanie, ca de altfel și în Statele Unite ale Americii, urmând să fie lansată global în săptămânile care urmează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.