More

  Facebook simplifică semnificativ aplicația de mesagerie Messenger

  Facebook are în plan să simplifice Messenger, aplicația de mesagerie care s-a supraaglomerat în ultima perioadă. David Marcus, Vicepreședintele Facebook pentru produse de mesagerie a declarat: „Așteptați-vă să ne vedeți investind masiv în simplificarea și raționalizarea Messenger anul acesta.”

  Facebook Messenger s-a aglomerat prea mult, asta potrivit ultimei declarații făcute de David Marcus printr-o postare de blog cu privire la previziunile pentru 2018 pe care le-a neglijat în ultimii doi ani de zile, pe măsură ce a adus noi funcții în aplicație.

  ”În ultimii doi ani de zile, am dezvoltat o mulțime de capacități pentru a găsi funcțiile care continuă să ne despartă”, scrie Marcus. ”Mare parte dintre acestea s-au potrivit în piață, în vreme ce altele nu au reușit. În vreme ce ne-am întrecut să construim aceste noi funcții aplicația a devenit din ce în ce mai aglomerată. Așteptați-vă să ne vedeți investind în simplificarea și raționalizarea masivă a Messenger anul acesta.”

  Facebook nu a precizat cu exactitate care sunt părțile din Messenger pe care le consideră la acest moment aglomerate. De asemenea, Marcus nu a spus cum plănuiește compania să simplifice Messenger.

  În linii mari, știm că Facebook va continua să investească în comunicare în timp real, evidențiind importanța atât pentru ocazii fericite, cât și pentru vremuri de criză. În același timp, se va pune accentul pe comunicare de grup, iar customer service se va transforma în customer care. Marcus a citat un studiu Nielsen comandat de Facebook, spunând că 56% dintre respondenți ar prefera să trimită un mesaj companiei decât să contacteze departamentul de customer service prin telefon, în vreme ce 67% așteptă și mai multe îmbunătățiri în următorii doi ani.

  Mesageria reprezintă un canal de marketing, nu atât despre ”dacă”, ci despre ”când”. Vicepreședintele Facebook a precizat faptul că tot mai multe branduri mari, inclusiv Lego, Katy Perry și Apple Music au adoptat Messenger.

  Suntem cu ochii pe Facebook Messenger și vă ținem la curent cu update-urile pe care le va face gigantul în ceea ce privește aplicația de mesagerie și nu numai.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here