More

  EXCLUSIV! Philips TV lansează noua gamă de televizoare OLED 4K 2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips TV a lansat săptămâna aceasta noua gamă de televizoare Philips OLED Series & 8 Series, Philips Series 7 și Series 6. Noobz.ro este singura publicație online de tehnologie din România prezentă la evenimentul de lansare a noii game de televizoare Philips TV în Europa și vine în exclusivitate cu imagini foto și video cu dispozitivele care la un moment dat își vor face loc în casele consumatorilor.

  Televizoarele pe care Philips TV le-a lansat anul acesta în Amsterdam sunt: Philips OLED 973 de 65”, Philips OLED 873 de 65”, Philips 803 de 55’’ și 65’’, Philips 8303 de 49” 55” 65”, Philips 8503 de 49” 55” 65”, Philips 7503 de 49” 55”, Philips 7803 de 49” 55” 65” 75”, Philips 7303 de 43” 50” 55” 65” și Philips 6703 de 43” 50” 55” 65”, plus Philips 6503 de 43” 50” 55” 65”.

  Am descoperit în cadrul întâlnirii de 2 zile cu reprezentanții TP Vision din Amsterdam că, România este un partener puternic atunci când vine vorba de consumul de televizoare. În plus, atunci când compania a dezvoltat noua strategie de prezentare a produselor în magazine, retailerii români au avut un aport semnificativ în luarea deciziilor finale de către Philips TV.

  Design Philips TV – Perfecțiunea este atinsă prin a te uita la ce trebuie să renunți

  Philips TV a prezentat în detaliu produsele printr-un program împărțit în 4 teme mari de discuție: gama OLED, componenta smart a televizoarelor, procesorul PQ / P5 și prezentarea în magazine. Astfel, am descoperit că, perfecțiunea designului este atinsă nu prin a te uita la ce trebuie să adaugi, ci prin a te uita la ce trebuie să renunți. Philips TV se gândește la acest aspect foarte mult. Atunci când produce televizoarele, analizează atent ce trebuie înlăturat, ascuns, ca de altfel și ce este exagerat. Compania nu se concentrează doar pe tehnologie când îmbunătățește de la an la an gama smart TV, ci are grijă ca tehnologia și designul să meargă în tandem.

  Anul 2018 este despre design atunci când vorbim despre noua gamă de televizoare Philips. Pentru companie, detaliile nu sunt doar detalii, acestea creează de fapt designul. Chiar dacă plasticul este materialul care face ca fiecare aparat modern să fie posibil, uneori este necesară o atingere de metal. Da, metalul costă ceva mai mult și da, presupune mai multă gândire și efort, dar ”scopul nu este să faci lucrurile să fie ușoare, ci să le faci să fie frumoase”, spune Philips TV.

  Philips TV OLED 2018

  Televizoarele Philips TV OLED 2018 oferă acum un alt nivel de experiență de vizionare a conținutului pe TV. Mai exact, fiecare pixel de pe un astfel de smart TV este capabil să ofere nuanțe de negru absolut și alb extrem de luminos. În ceea ce privește alte display-uri, cristalele lichide din acestea funcționează prin blocarea luminii și nici chiar cele mai bune nu pot bloca complet lumina care pătrunde.

  Desigur, OLED nu este ieftin, dar nimic nu se compară cu acele tonuri de negru pe care le oferă. Așa cum se poate observa în imaginile oferite de Noobz.ro în exclusivitate pentru piața din România, culorile redate de noua gamă de televizoare Philips sunt extrem de puternice, fidele și îți oferă sentimentul că ceea ce vezi face parte din realitate.

  Știm cu toții că display-urile televizoarelor sunt compuse din pixeli, mici puncte de lumină care se combilă pentru a forma o imagine. Toate lucrurile fiind egale, cu cât introduci mai mulți pixeli pe un ecran, cu atât imaginea va fi mai clară. Televizoarele Philips TV OLED 4K au 8.8 milioane de pixeli, iar pentru a vă face o idee mai clară, imaginați-vă că un singur pixel de pe OLED 973 este la fel de mare ca o coală de hârtie A4.

  Astfel ecranul ar fi la fel de înalt ca Turnul Eiffel și tu ai fi nevoit să mergi mai mult de jumătate de kilometru pentru a ajunge dintr-un capăt al ecranului în celălalt. Așadar, vorbim despre enorm de mulți pixeli, care ajung în cele din urmă să vă ofere acea experiență de vizionare captivantă din sufragerie, cu imagini foarte clare și puternice.

  P5 este procesorul ideal pentru iubitorii de streaming

  Nicio imagine redată de smart TV-urile Philips TV nu ar fi captivantă, cu tonuri de negru impecabile și de un alb luminos, dacă nu ar exista în centru procesorul P5, un motor inteligent care se asigură de faptul că acea calitatea a imaginilor tale este precum ecranul pe care ea apare. Consumul de conținut online a crescut considerabil în ultimii ani, iar dacă ești iubitor de streaming, vei îndrăgi P5.

  Mare parte dintre noi am renunțat la televiziunea tradițională în favoarea conținutului online, fie că vorbim de Netflix, HBO Go, YouTube sau Twitch, dar ceea ce nu toată lumea știe este că, pentru a ne bucura de conținut, acesta trebuie să fie procesat, codat și comprimat. Semnalele se degradează, datele scad, efectele artistice sunt introduse. Fără corecție, aceste scăpări ajung să treacă de display-ul tău. În plus, dimensiunea display-ului și rezoluția s-ar putea să nu facă decât să exagereze problema, în loc să o atenueze. Gândiți-vă la P5 ca la 5 procesoare într-unul.

  1. În primul rând, P5 înlătură imperfecțiunile vizuale precum zgomotul, încorporarea culorilor și efectele artistice. Apoi, adaugă pixeli mici pentru a scala întreg conținutul la 4K, cu scopul de a-ți oferi detalii superbe.
  2. Următorul pas este reprezentat de procesarea culorilor la 17 biți, lucru ce intensifică saturația în roșu și verde și corectează orice culori nerealiste ale pielii cu tonuri plăcute ale pielii.
  3. Apoi, P5 se ocupă de contrast. De regulă, display-urile moderne, îndeosebi OLED, sunt capabile de un nivel foarte mare de luminozitate, de care mare parte din conținut duce lipsă. P5 reușește să scoată mai multe detalii din zone foarte întunecate sau foarte luminate pentru alb mai alb, negru mai negru.
  4. În final, P5 adaugă un plus de 75 de cadre pe secundă, îndepărtând efectele deranjante de blur și trepidații provocate de mișcări de cameră laterale.

  Punând toți acești pași cap la cap, procesorul P5 de pe noua gamă de televizoare Philips TV OLED și Ambilight se asigură că indiferent de modul în care primești conținutul sau cum îl vizionezi, va arăta întotdeauna uimitor.

  Philips TV Ambilight pe înțelesul tuturor

  Povestea noastră cu Philips TV Ambilight probabil ați urmărit-o în ultimele luni pe site și în social media, dar ceea ce a lansat Philips TV pentru 2018 duce smart TV-ul Ambilight la următorul nivel. Ochiul uman poate detecta cele mai mici mișcări într-un câmp vizual foarte larg, iar acest lucru ne ajută să supraviețuim și să ne ferim de potențiale pericole. În plus, vederea periferică nu se concentrează asupra detaliilor. Acea parte din ochi care face asta se află într-o zonă mică din centrul retinei numită foveale. Astfel, atunci când vizionezi un program la TV, nu vezi de fapt niciun detaliu de pe marginea ecranelor și nu observi acest lucru pentru că creierul uman te păcălește că vezi detalii în tot câmpul vizual.

  Aici intervine Ambilight care face diferența. Creierul nostru ne convinge că lumina din afara ecranului este practic parte din acțiune. În loc să urmărim acțiunea care are loc în interiorul televizorului, o vedem desfășurată pe tot peretele. Philips TV a făcut o cercetare de piață și a ajuns la concluzia că 80% dintre persoanele care au deținut un smart TV Ambilight nu au mai cumpărat niciodată un TV fără această tehnologie.

  Philips TV: Imaginea este doar jumătate din poveste

  ”Cele mai profunde tehnologii sunt cele care dispar. Acestea se întrepătrund în țesătura vieții de zi cu zi până când nu se mai poate diferenția de aceasta.”, spune Mark Weiser. Noua gamă de televizoare Philips TV nu vine doar cu tehnologii care îmbunătățesc imaginea, ci și cu sunet de o și mai bună calitate. La fel ca în cazul oricărui alt televizor, indiferent de brand, imaginea este doar jumătate din poveste. Pentru a aduce la viață tot ceea ce vizionezi, Philips TV a investit 90 de ani de moștenire audio. Astfel, utilizatorii au parte nu doar de imagini senzaționale, ci și de cel mai bun sunet din lume redat de un TV.

  Prof. Dr. Peter Zec: Lifestyle-ul și designul pot fi conduse de tehnologie!

  Trecând mai departe, de la imagine și sunet la design, potrivit Prof. Dr. Peter Zec, fondator și CEO Red Dot, ”designul este peste tot”. Astfel, atunci când alegem un nou produs, trebuie să ne asigurăm că acesta suprinde toate cele 4 calități ale unui bun design: funcționalitate și inovație, seducție și estetică, utilitate și uzabilitate, ca de altfel și responsabilitatea culturală și ecologică. Astfel, ajungem la concluzia că, lifestyle-ul și designul pot fi conduse de tehnologie!

  Designul unui smart TV se schimbă o dată cu lumina, iar Philips TV pune mare accent pe efectul de fluiditate. Pentru gama OLED 973, compania a lucrat în parteneriat cu designerul danez Kvadrat pentru a crea materialul care îmbracă soundbar-ul produsului. Rezultatul este reprezentat de un finisaj perfect, pentru un televizor perfect.

  Aristotel avea dreptate când spunea că: ”Sufletul nu gândește niciodată fără o imagine”. În momentul în care veți viziona conținut pe noua gamă de televizoare Philips, această afirmație va fi mult mai ușor de înțeles și de însușit. În plus, am ajuns la acel moment în viață când timpul este mult prea scump pentru a fi irosit pe imagini de slabă calitate. Trebuie să învățăm să consumăm lucrurile care ne relaxează la o calitate de ultimă generație, care să conteze cu adevărat.

  Ce surprize are Philips TV pentru 2019

  O dată la o perioadă, pe piață apare un produs revoluționar, iar cu noua gamă de televizoare pentru 2018, Philips TV se întrece pe el însuși. Desigur, pentru 2019 se anunță și mai multe surprize!

  Ce am mai aflat tot în exclusivitate, în cadrul evenimentului de lansare Philips TV susținut în Amsterdam săptămâna aceasta, este că producătorul de televizoare nu se oprește aici cu inovația în materie de smart TV, iar în această perioadă are în lucru un prototip senzațional, care duce la un alt nivel calitatea imaginii, ceea ce până la această oră pe piață nu s-a văzut și nu s-a mai implementat de niciun alt producător din lume. Desigur, la moment potrivit vom reveni cu detalii suplimentare, dar până atunci vă lăsăm să savurați imaginile de mai jos care vorbesc de la sine.

  Tendințe în alegerea diagonalei smart TV-ului

  Pentru aceia dintre voi care nu știau deja, în Europa majoritatea consumatorilor au optat pentru televizoare cu diagonale între 55” – 59”, iar tendințele pentru următorii ani este ca rata de adopție a acestor diagonale să crească constant, iar cererea pentru diagonale din ce în ce mai mari să fie din ce în ce mai mare. Dimensiunea casei va fi în cele din urmă cea care limitează creșterea dimensiunii smart TV-ului, iar acest lucru se va întâmpla de la o țară la alta.

  Interfața de utilizare Philips TV

  Nu vreau să închei povestea noilor televizoare Philips TV fără a aduce vorba despre sistemul de operare Android. O interfață de utilizare este, așa cum spune Philips, ”precum un banc, dacă trebuie explicată, nu este chiar atât de bună.” Așadar, atunci când vizionezi un program la TV, o faci pentru a te relaxa, nu pentru a te frustra din cauza comenzilor care nu au sens.

  În cazul OLED, Philips TV vine cu o telecomandă revoluționară pe care o poți manevra cu ajutorul comenzilor vocale lansate prin Google Assistant, în timp ce pentru restul televizoarelor, a gândit modelul de telecomandă prietenos, ușor de utilizat, care îți aduce chiar sub deget comanda de care ai nevoie.

  Din punctul meu de vedere, după testarea mai multor modele de televizoare, de la Philips TV la Sony, LG și terminând cu Samsung, telecomanda oferită de Philips este cea mai simplă și în același timp cea mai potrivită stilului meu de utilizare a unui smart TV. De asemenea, interfața de utilizare Philips TV este friendly, ușor de descoperit fără îndrumarea unui specialist, cu alte cuvinte, tot ceea ce are nevoie un consumator de programe pe TV.

  EXCLUSIV! Galeria VIDEO cu gama de televizoare Philips OLED 973, 873, 803, Philips TV Seria 6 și Philips TV Seria 7 lansată în 2018






  Concluzie lansare Philips TV 2018

  În linii mari, ceea ce trebuie să rețineți o dată cu noua lansare a gamei Philips TV OLED 2018 și a celorlalte serii de televizoare menționate la începutul articolului, este că OLED 973 TV a fost prezentat în premieră la IFA ’17 și debutează pe piețele europene. OLED 873, “fratele cel mare al modelului 9002” va fi lansat în varianta 65’’ în primul trimestru al acestui an.

  OLED 803 este modelul cu design minimalist ce se va lansa în al doilea trimestru al acestui an în două variante. Mai mult decât atât, toate modelele OLED vor fi dotate cu procesorul P5 Perfect Picture. Toate cele 5 modele sunt UHD Premium și au nivelul de performanță  HDR Perfect. Tehnologia Ambilight pe trei laturi se îmbină perfect cu ecranele fără ramă OLED, iar Android TV™ va rula fără efort grație procesorului Quad Core.

  Cu siguranță vom avea posibilitatea în perioada următoare să testăm pentru mai mult timp televizoarele lansate anul acesta de Philips TV, pentru ca în final să facem o comparație atât cum gama Philips TV 2017, cât și cu smart TV-urile lansate de concurență. Dacă aveți întrebări cu privire la produsele lansate de producător, ne puteți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos, pe e-mail la redactie@noobz.ro sau pe Facebook Noobz.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.