Abonamentul PlayStation Plus pe 12 luni vine la pachet cu jocul Far Cry 4 GRATIS

NoobZ
- 31.01.2018, 14:52 în Divertisment
8

SHARES

Dacă te abonezi pentru următoarele 12 luni la PlayStation Plus, primești gratuit o copie digitală a jocului Far Cry 4. Achiziționarea unui abonament anual costă 269 lei în PlayStation Store, iar ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii care nu au un abonament PS Plus activ în momentul în care se realizează achiziția.

Oferta este disponibilă pe PlayStation Store până luni, 12 februarie, la ora 12:00. 

Jucătorii care vor achiziționa abonamentul PlayStation Plus vor primi automat în librărie o copie digitală a ediției standard pentru jocul Far Cry 4 ce poate fi activată într-un interval de 7 zile de la cumpărarea abonamentului de 12 luni.

Numărul de abonați PlayStation Plus a atins 31,5 milioane, membrii activi bucurându-se de o serie de beneficii exclusive, precum acces la modul multiplayer online pentru jocurile de PS4, două jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite gratuit lunar, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvările din jocuri, dar și titluri bonus precum StarBlood Arena (PlayStation VR) sau That’s You!, primul joc de tip party quiz din gama PlayLink.

Ce trebuie să mai știe fanii PlayStation Plus este că jocurile lunare sunt disponibile doar pe durata abonamentului, iar disponibilitatea jocurilor bonus poate varia în funcție de regiune. Mai multe informații cu privire la ofertele PlayStation Plus găsiți pe pagina dedicată produsului.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!