More

  Facebook va începe să afișeze mai multe știri locale în News Feed-ul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mark Zuckerberg a comunicat recent schimbări majore pe care are în plan să le aducă în News Feed-ul Facebook, iar printre deciziile fondatorului și CEO-ului celei mai mari platforme social media din lume, se numără prioritizarea știrilor locale în News Feed.

  Mai exact, se pare că în curând vei începe să vezi știri din ziarele sau televiziunile locale, din zona în care lucrezi sau locuiești. Inițial, schimbările vor fi limitate la piața din Statele Unite ale Americii, dar Facebook plănuiește să le introducă în scurt timp la nivel global.

  Facebook consideră o publicație ca fiind ”locală” dacă link-urile tind să fie accesate de ”cititori dintr-o zonă geografică restrânsă”. ”Oamenii ne spun constant că vor să vadă știri locale pe Facebook”, scrie Mark Zuckerberg într-o postare pe pagina sa de Facebook. ”Știrile locale ne ajută să înțelegem problemele care contează în comunitățile noastre și ne afectează viețile.”

  Schimbarea este una dintre cele mai recente decizii semnificative pe care Facebook le aduce în News Feed de la începutul acestui an. În data de 11 ianuarie, compania a declarat că va începe să prioritizeze postările distribuite de prieteni și familie în fața celor distribuite de editori. Următoarea săptămână, Facebook a anunțat că a început să țină cont de încrederea pe care o poate avea în sursele știrilor atunci când determină clasamentul.

  Afișarea știrilor locale în News Feed-urile urilizatorilor va ajuta editorii locali care s-au chinuit de-a lungul timpului să ajungă la audiența lor în News Feed. Schimbarea va ajuta în același timp la înlăturarea  dezinformărilor și farselor de pe pagini care sunt concepute să imite surse locale de știri.

  Facebook va aduce în News Feed-ul tău publicațiile online locale în funcție de cât sunt de accesate de cititorii din zona lor geografică. Iniția, se discuta despre faptul că Facebook definește publicațiile locale bazat pe cât de des sunt distribuite articolele lor de cititorii din zona geografică.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.