More

  Vodafone România are cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din România, potrivit datelor Ookla Speedtest din 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din România pe conexiuni 4G, 4G+ și 4.5G (LTE) în 2017 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, cea mai populară aplicație de testare și analizare a vitezei de internet din lume.

  Rezultatele a peste 1,15 milioane de teste efectuate de utilizatorii de comunicații mobile din România în perioada ianuarie-decembrie 2017 arată că rețeaua de generație 4G (LTE) a Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare (download) și încărcare (upload) a datelor mobile, precum și cea mai mică întârziere medie (latency) în transmiterea datelor mobile.

  Această recunoaștere este foarte importantă pentru noi, deoarece reprezintă un indicator al performanței rețelei mobile din perspectiva clientului și ne oferă o imagine de ansamblu asupra calității serviciilor pe care le oferim. Este o dovadă că utilizatorii noștri beneficiază de cea mai bună experiență 4G din România, care le permite să se bucure de divertisment mobil și să rămână conectați oricând și oriunde„, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

  Datele colectate de către Ookla Speedtest Inteligence prin intermediul testelor efectuate de utilizatori cu ajutorul aplicației Speedtest pentru verificarea performanței conexiunilor de generație 4G (LTE) în perioada ianuarie-decembrie 2017 arată că Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu o valoare medie a vitezelor cu cel puțin 12% mai mare pentru încărcarea de date (upload) și cu aproape 7% mai mare pentru descărcarea de date (download) în comparație cu orice alt operator de comunicații de date mobile din țară.

  Recent, rețeaua Vodafone România, Supernet 4.5G, a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România pentru al patrulea an consecutiv, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de voce și date mobile, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie și decembrie 2017.

  Totodată, operatorul a obținut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile și oferă cea mai bună experiență de navigare pe internet și de utilizare YouTube în comparație cu ceilalți operatori.

  Ookla este lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei, la inițiativa utilizatorilor. Cu peste zece milioane de teste efectuate în fiecare zi și peste 20 de miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă cea mai extinsă imagine asupra performanței și accesibilității rețelelor de internet la nivel mondial.

  Platforma de date cuprinzătoare a companiei, cunoscută sub denumirea  Speedtest Intelligence, este un instrument de încredere esențial pentru cercetare și analiză, utilizat de către companii, universități și agenții guvernamentale în demersul lor de a înțelege pe deplin complexitatea și calitatea serviciilor de internet, ținând cont atât de regiune, cât și de furnizor.

  Testele pot fi efectuate pe speedtest.net, iar aplicația Speedtest poate fi descărcată pentru iOS, Android, macOS, Windows, Apple TV și Google Chrome.

  Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe.

  Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.