More

  Huse și carcase Samsung Galaxy S8: 7 modele pe care le-am testat și le recomandăm

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S8 este primul dintre cele trei smartphone-uri high-end lansate de Samsung în 2017 și unul dintre cele mai bune și mai cumpărate dispozitive mobile de pe piață din ultimul an calendaristic.

  Așa cum bine știți din articolele de pe Noobz, în decembrie am ales să schimb Galaxy S7 Edge-ul personal cu Galaxy S8, după testarea mai multor telefoane prin Orange Smartphone Tester și nu numai. Cristian a optat în schimb pentru Samsung Galaxy Note 8, un terminal pe care l-aș fi considerat perfect dacă ar fi avut o diagonală mai mică. Iar pentru că am adus aminte de Note 8, zilele următoare vom publica un nou articol cu recomandări de huse și carcase pentru Galaxy Note 8 pe care le-am testat.

  Deși apreciez foarte mult designul din sticlă adoptat în ultima perioadă de toți producătorii de smartphone-uri high-end, din păcate nu s-a lansat acel telefon rezistent în totalitate la șoc și care în urma unui accident să nu atragă după el costuri de reparații semnificative. Primul meu sfat pentru consumatorii smartphone, îndeosebi pentru cei de produse de ultimă generație, inovative, este să analizeze bine situația și să investească și în protecția dispozitivului, nu doar în terminal.

  Da, telefoanele mobile vin de ceva timp cu funcția de rezistență la apă și praf, dar trebuie să recunoaștem că oricât ne-am fi dorit, nu am scăpat de pericolul șocului mecanic, de uzurile în urma unei utilizări intense sau de zgârieturile de la cheile de la mașină, pe care din neatenție le introducem în același buzunar cu telefonul aproape de fiecare dată.

  În ultimii 5 ani, am achiziționat personal doar două smartphone-uri, pe care le-am protejat atât de bine, încât după peste 2 ani jumătate, respectiv aproape 2 ani de zile, le-am vândut arătând aproape impecabil în ceea ce privește display-ul, marginile și carcasa. Astfel, nu doar că mi-am recuperat investiția făcută în cele două telefoane mobile, dar am avut în același timp posibilitatea să fac upgrade, completând cu sume extrem de mici valoarea noului telefon.

  Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu optam pentru a folosi huse și carcase de protecție. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să scap pe asfalt sau pe scări smartphone-ul S7 Edge, dar pentru că am folosit în permanență o carcasă Clear Cover, mă alegeam de fiecare dată cu o sperietură, dar nu și cu un cost de reparații între 1000 – 1500 lei, în funcție de riscurile la care mă puteam supune.

  În ceea ce privește noul Samsung Galaxy S8, pe care îl folosesc deja de peste 2 luni de zile, am avut posibilitatea să testez 7 carcase de protecție, mărcile Samsung, DEFENSE LUX, DEFENSE SHIELD, Urban Armor Gear Monarch, Urban Armor Gear Plasma, Spigen Neo Hybrid Crystal și Spigen Neo Hybrid.

  Fiecare carcasă oferă experiențe diferite. Dacă Clear View împachetează complet telefonul S8, protejându-l aproape până și de tine, prin faptul că îți poate permite accesul la notificări, primirea apelurilor, setarea volumului și nu numai, fără să deschizi carcasa, accesoriile pentru smartphone de la UAG duc protecția la un alt nivel, special pentru iubitorii de sporturi outdoor sau pentru utilizatorii mai puțin îndemânatici.

  Mobile Direct vă prezintă o selecție de 7 huse și carcase de protecție pentru Samsung Galaxy S8, pe care le-am testat la NoobZ și pe care le recomandăm îndeosebi acelora dintre voi care iubesc dispozitivele personale și nu le consideră doar simple obiecte de care se pot lipsi în orice moment.

  Samsung Galaxy S8 – Husă originală Clear View Cover 

  Samsung Galaxy S8 – Husă Urban Armor Gear Monarch Series

  Samsung Galaxy S8 – Husă Urban Armor Gear Plasma Series 

  Samsung Galaxy S8 – Husă Defense Shield

  Samsung Galaxy S8 – Husă Defense Lux

  Samsung Galaxy S8 – Husă Spigen Neo Hybrid

  Samsung Galaxy S8 – Husă Spigen Neo Hybrid Crystal

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.