More

  Epson încheie 2017 pe primul loc la vânzările de imprimante cu jet de cerneală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În 2017, în România, piața de echipamente inkjet a crescut cu 11% faţă de anul precedent, totalizând 10,76 milioane de euro. Ca volum, livrările totale s-au situat în jurul a 116.000 de unități.

  Anul trecut, Epson a lansat o generație nouă de imprimante EcoTank ITS pentru utilizatori casnici (L3050, L3060, L3070, L4150, L4160) și o gamă Premium pentru companii (L6160, L6170, L6190), cu un design mai compact, rezervoare de cerneală poziţionate frontal şi recipiente mai mari, mai economice și mai ușor de utilizat.

  Gama Eco Tank ITS asigură un cost per pagină foarte mic datorită cernelurilor cu randament ridicat și a rezervoarele de mare capacitate și o garanție extinsă de trei ani. Totodată, a lansat cea mai rapidă multifuncțională A3 cu jet de cerneală, WorkForce Enterprise WF-C20590, capabilă să imprime 100 ppm și o varianta de 75 pagini/minut, WF-C17590, proiectată pentru a satisface necesitățile de imprimare din corporații și companii medii.

  Acestea se remarcă printr-un consum de energie cu până la 88% mai mic decât cel al unei imprimante laser, iar necesarul de consumabile este mai mic decât al unui copiator laser departamental. Cantitatea de deșeuri generată este, de asemenea, cu până la 99% mai mică față de echipamentele laser, în vreme ce timpul dedicat întreţinerii şi intervenţiilor este limitat cu până la 98%.

  Echipamentele inkjet Epson în lume în 2017

  Epson a încheiat trimestrul patru din 2017 pe o poziție de top în ceea ce privește valoarea livrărilor de imprimante și multifuncționale inkjet, cu o cotă de 38%, respectiv 37% la nivelul întregului an, conform IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker.

  Majoritatea livrărilor efectuate de Epson sunt din gama de preț de peste 100 de euro, însemnând produse de generație nouă, rapide, ecologice și cu un cost de exploatare redus. În această categorie, Epson deține cea mai mare cotă de piață atât din punctul de vedere al volumului de echipamente livrate, cât și valoric, în trimestrul 4, precum și la nivelul întregului an.

  Astfel, ca număr de uități, Epson a livrat în trimestrul 4 din 2017, 52% dintre echipamentele inkjet de peste 100 de euro, respectiv 55% din total la nivelul întregului an. Valoric, cota deținută de Epson la această categorie a fost de 57% în trimestrul 4/2017, respectiv 60% pe tot anul 2017.

  ”Pentru Epson tehnologia inkjet reprezintă viitorul imprimării. Acesta este motivul pentru care toate investițiile noastre din ultima perioadă alocate printingului au fost direcționate către  imprimarea cu jet de cerneală. Până acum am derulat investiții de 400 de milioane de euro în producție, la nivel global, și alte 185 de milioane vor merge în dezvoltarea tehnologiei inkjet PrecisionCore în următorii 3 ani. Efectul acestor investiții se reflectă în cifrele de vânzări și în semnalele pe care piața le dă în privința înțelegerii beneficiilor utilizării echipamentelor cu jet de cerneală, atât asupra bugetului familiei sau al companiei, cât și asupra mediului”, a declarat Simona Decuseară, National Sales and Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.