More

  Google Chrome a activat AdBlocker-ul integrat în browser

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Reclamele intruzive nu vor mai fi afișate pe browserul Google Chrome, mulțumită adblocker-ului integrat.

  Începând cu data de 15 februarie 2018, Google activează programul de tip adblocker, care este integrat direct în browserul Chrome.

  Odată ce funcționalitatea va fi activată, browserul Chrome va urmări și va neutraliza toate reclamele care nu se conformează standardelor pentru reclame.

  Asta nu înseamnă că toate reclamele vor fi blocate. Reclamele care nu deranjează sau care nu blochează conținutul, vor continua să ruleze normal. Doar reclamele enervante vor fi cele care nu vor mai „vedea lumina zilei”, în browserul Chrome, cel puțin.

  Vor fi vizate și reclamele de tip pop-up, reclamele care te urmăresc și care pornesc clipuri video cu sunet dat la maximum, chiar și cele cu temporizator care forțează utilizatorul să aștepte până să poată închide reclama.

  Pe dispozitivele mobile, Google este și mai drastic. Nu numai că blochează toate tipurile de reclame de mai sus, ci toate reclamele care depășesc 30% din înalțimea totală de afișare a paginii web.

  Utilizatorul va fi anunțat atunci când un tip de conținut a fost blocat, permițând utilizatorilor să ridice restricția pentru un anumit site.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.