More

  Noul design Snapchat se cere schimbat de peste 1.2 milioane de utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Snapchat a lansat recent un nou design al aplicației. Din păcate, nu este unul pe care utilizatorii să îl primească cu brațele deschise, ci mai degrabă cu o petiție semnată de peste 1.2 milioane de persoane, care cer înlăturarea noului update Snapchat.

  În urma celui mai nou update Snapchat, foarte mulți utilizatori susțin că noul design nu face ca aplicația să fie mai ușor de utilizat, ci din contră, destul de multe funcționalități sunt mult mai dificil de acționat.

  Pentru că mare parte dintre utilizatorii Snapchat sunt deranjați de noul update al aplicației, aceștia aleg să utilizeze aplicații VPN sau alte aplicații sau pași riscanți pentru a se întoarce la vechea aplicație Snapchat, se arată în petiția semnată de peste 1.2 milioane de utilizatori nemulțumiți.

  Multe ”funcții noi” Snapchat susțin utilizatorii, sunt inutile sau nu mai îndeplinesc scopul inițial al Snapchat. Utilizatorii nemulțumiți susțin că detaliile precum fontul (schimbat luna aceasta) ar trebui să rămână neatinse.

  Snapchat și CEO-ul său Evan Spiegel încearcă să asigure utilizatorii că în timp se vor adapta la noul Snapchat și a anunțat în același timp o nouă funcție pe care o pregătește pentru utilizatorii iOS și Android, care va face mult mai simplă personalizarea Snapchat din punct de vedere al secțiunilor pentru Prieteni și Descoperă din aplicație.

  Snapchat s-a concentrat asupra noului design cu scopul de a face aplicația mai accesibilă și mai atractivă pentru public, atât la nivel geografic, cât și cu respect față de vârstă. Snap are nevoie de mai mulți utilizatori pentru a ține piept competiției Facebook și Instagram, altfel există riscuri majore ca aceasta să se transforme în Twitter la nivel de succes.

  În urma comunicării designului nou, Snapchat a anunțat și cifrele timestriale, semn că nu are deloc în plan să ia în calcul petiția cu cele peste 1.2 milioane de semnături.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.