More

  Lansare Samsung Galaxy S9 și S9 Plus: LIVE TEXT & VIDEO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat smartphone-urile Galaxy S9 și S9 Plus în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked 2018, în Barcelona, Spania. Pe scenă a urcat prima dată CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh, care a făcut o scurtă introducere pentru cele două dispozitive mobile mult așteptate de public.

  Lansare Samsung Galaxy S9 și S9 Plus – LIVE TEXT & VIDEO

  20:04 Samsung încheie lansarea cu un video în care angajații Samsung dansează, iar întreaga scenă din Barcelona se umple cu angajați care dansează.

  20:03 Precomenzile S9 și S9 Plus sunt disponibile din 2 martie pe Samsung.com și la retailerii și operatorii parteneri Samsung. Acesta se lansează în magazine pe 16 martie la prețurile de 720 dolari pentru S9 și 840 dolari pentru s9 Plus.

  20:01 DJ Koh revine pe scenă.

  Cele mai bune huse Samsung Galaxy S9 și S9 Plus: Protejează-ți noul smartphone Galaxy

  19:58 Punctul forte al Galaxy S9 este securitatea, în care amintim scanarea inteligentă, urmată de scanarea irisului sau scanarea facială și scanarea amprentei. În continuare, Eui vorbește despre DeX, dispozitivul care transformă smartphone-ul într-un calculator. Samsung adaugă inteligența în S9 și îl transformă într-un smartphone care îți anticipează mișcările.

  19:55 Eui Suk Chung vorbește despre software-ul S9 și despre serviciile compatibile, precum Samsung Pay, Samsung Health și Bixby.

  19:52 Eui Suk Chung, EVP și Head of Software & AI urcă pe scenă pentru a vorbi despre VR, AR, AI, ML și multe alte funcționalități promițătoare existente pe S9.

  19:42 – 19:50 Mark Notton, Directorul Portofoliului de Produse urcă pe scenă. ”Cu S9 și S9 Plus am creat o experiență de vizionare neparalelă.”. Acesta prezintă display-ul 18,5:9 în două dimensiuni diferite. De asemenea, arată publicului calitatea speakerelor stereo, cele mai puternice existente pe un telefon Galaxy. Samsung S9 va avea, de asemenea Dolby Atmos.

  19:38 Asistentul inteligent Bixby duce camera S9 la un alt nivel. Spre exemplu, dacă ești femeie și îți faci un selfie, poți încerca virtual diferite tipuri de machiaj. Telefonul îți poate scpune ce să cumperi.

  19:37 Jonathan Wong urcă pe scenă pentru a se juca cu Emoji-urile cu inteligență artificială. Utilizatorii vor avea de ales de la stiluri de păr, la ochelari și haine, mai ales pentru că S9 scanează trăsăturile faciale.

  19:27 Urcă pe scenă Jonathan Wong, Directorul de Product Marketing, care numește Samsung Galaxy S8 ”în continuare smartphone-ul cu cea mai revoluționară cameră”. ”Ochiul se adaptează automat în condiții de lumită diferite.” Acesta descrie apertura și ne anunță că S9 are apertură dual camera, f 1.5 deschidere largă pentru poze întunecate, cea mai largă apertură existentă pe un smartphone la acest moment.

  19:25 ”S9 începe cu un display uimitor și continuă cu una dintre instrumentele esențiale în viața utilizatorilor, camera. Ce ați spune dacă smartphone-ul s-ar putea adapta la mediul încojurător la fel cu face ochiul uman?”

  19: 22 ”Introducem, de asemenea, scanarea inteligentă”, spune Denison. Aceasta se combină cu scannerul pentru iris și cu funcția de recunoaștere facială pentru a debloca smartphone-ul.

  19:20 DJ Koh introduce Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, urmat de Justin Denison, SVP Product Marketing care a enumerat lista de funcții pe care le va avea dispozitivul. S9 a fost creat pe fundația Samsung Galaxy S8 și Note 8. ”Când am lansat Infinity Display, multă lumea nu văzuse până atunci așa ceva.”, adaugă DJ, subliniind faptul că mișcarea lor la nivel de display a stabilit un standard în industrie.

  19:18 Șeful Samsung numește smartphone-urile drept ”cele mai personale dispozitive din viețile noastre”.

  19:16 ”Dintre toate schimbările pe care le-am văzut, nimic nu este mai important decât modul în care au înlocuit imaginile cuvintele și cum au devenit video-urile noile conversații.”, spune Koh despre telefonul care va capta momente care îți taie respirația și le va distribui.

  19:15 Samsung este de părere că smartphone-ul va deveni principala telecomandă pentru casa ta conectată și hub-ul central pentru măsurătorile legate de sănătate. Mai mult decât atât, DJ susține că avem nevoie de învățarea mecanic / inteligența artificială pentru a simplifica complexitatea tehnologiei.

  ”La Samsung, suntem inspirați de întrebările pe care le adresați.”, spune DJ Koh. ”Astăzi, lansăm un nou smartphone Galaxy cu software și servicii puternice.”

  19:13 Tot în introducerea șefului diviziei mobile de la Samsung află o serie de informații legate de istoria telefonului, încă de la finalul anilor ’90. Desigur, telefoanele din 2005 par a fi din altă lume, iar tot ce exista acum 13 ani arătă preistoric în prezent.

  19:12 “Am putea livra noi capabilități și am putea adăuga noi funcții”, spune Koh, după care completează că aceste tehnologii ar avea sens doar atunci când ar fi în mâinile oamenilor. DJ vorbește despre rolul companiei în Jocurile Olimpice și despre interesul pe care Samsung l-a avut de-a lungul anilor pentru jocuri.

  19:10 Acesta a vorbit despre inovație, conectivitate și Internet of Things, după vizionarea unui videoclip cu o casă imensă cu piscină, plină de electronice și electrocasnice Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.