Căștile wireless Plantronics BackBeat FIT 300 sunt disponibile în România

NoobZ
- 20.03.2018, 17:06 în Periferice
2

SHARES

Căștile Plantronics BackBeat FIT 300 sunt disponibile începând de astăzi în România la prețul de aproximativ 300 lei

Plantronics BackBeat FIT 300 sunt o pereche de căști ultra-uşoare şi rezistente la transpiraţie datorită învelişului care îmbracă auriculele, în timp ce designul creativ face ca vârfurile de 6 mm ale terminalelor auriculare să fie confortabile întreaga zi. De asemenea, căştile sunt rezistente nu numai la transpiraţie, ci şi la apă, ploaie, datorită standardului IPC-5 de rezistenţă la umezeală şi nano-învelişului de tip militar.

Cablul central al căștilor Plantronics BackBeat FIT 300 reflectă lumina şi asigură vizibilitate pe întuneric, în timp ce cleştele încorporat permite prinderea căştilor de gulerul tricoului în timpul antrenamentelor.

La o încărcare completă a bateriei, BackBeat FIT 300 are o autonomie de până la 6 ore de ascultare în regim wireless, în vreme ce după o încărcare rapidă de numai 15 minute, poţi câştiga încă o oră de ascultare în regim wireless. Căştile emit o alertă atunci când bateria este descărcată, iar acoperirea wireless este de până la zece metri, în linie dreaptă.

Poţi folosi căştile Plantronics BackBeat FIT 300 conectate la două dispozitive simultan, dar acestea pot fi conectate în stand-by cu până la opt dispozitive. Căştile mai dispun de microfon, deci poti fi folosite şi pentru apeluri telefonice sau comenzi vocale către Siri, Google Now sau Cortana, în vreme ce butoanele de control sunt la îndemână, pe cablul de bază.

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, creând soluții inteligente și adaptate care sprijină nevoile cele mai importante ale clienţilor: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de medii înconjurătoare lipsite de distrageri.

Soluțiile Plantronics sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru birouri cu format deschis. De la Unified Communications și ecosisteme de servicii clienți, la analize de date și căști cu tehnologie Bluetooth, Plantronics oferă soluții de comunicații de înaltă calitate pe care clienții noștri se bazează astăzi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!