More

  Utilizatorii Samsung Galaxy S9 Plus raporteză probleme la nivel de display

  Câțiva utilizatori Samsung Galaxy S9 Plus au raportat în ultima perioadă probleme ale display-ului. Aceștia susțin că dispozitivul nu reușește să redea diferențele între culorile de nuanță închisă, iar fenomenul a fost denumit generic ”black crush”.

  Utilizatorii Samsung Galaxy S9 Plus afectați au publicat pe mai multe forumuri plângeri cu privire la afișarea diferitelor umbre de culori închise. Mai exact, în loc să dezvăluie detalii în secțiunile întunecate din video-uri, ecranele afectate afișează calupuri de negru sau imagini pixelate.

  Din fericire, nu toate smartphone-urile Samsung Galaxy S9 Plus au această problemă a display-ului, iar cel puțin pentru moment nu au fost comunicate probleme similare în ceea ce privește Galaxy S9.

  Se pare că, cei care au depistat eroarea ”black crush” au reușit să o remedieze printr-o modificare software. Nu este pentru prima dată când auzim de problemele cu display-urile întunecate, anul trecut mai mulți utilizatori Google Pixel 2 raportând aceleași neplăceri.

  Samsung nu a oferit încă o soluție de remediere a display-ului pentru S9 Plus, dar potrivit forumului XDA Developers, dacă vei întâmpina această problemă, poți să o îmbunătățești folosind aplicația Screen Balance.

  Display-ul de pe Samsung Galaxy S9 standard este considerat de specialiștii DisplayMate drept ”cel mai inovativ și performant display de smartphone testat vreodată”, dar în ceea ce privește S9 Plus, nu există un raport pe această temă.

  Așa cum bine știți, am testat la Noobz deja S9 Plus pentru o perioadă de 3 săptămâni, în programul Orange Smartphone Tester, iar pe durata campaniei, nu am sesizat nicio problemă în ceea ce privește redarea nuanțelor închise din video-uri.

  Display-ul nu a prezentat umbre sau cadre pixelate, de unde am putea deduce, cel puțin pentru moment, că ar putea fi vorba de cazuri izolate care prezintă problema „black crush”. Dacă între timp depistați orice tip de defecte în ceea ce privește Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj în comentarii sau prin email la redactie@noobz.ro.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here