More

  Google lansează un nou design pentru versiunea web a Gmail. Cum arată

  Google are în plan să lanseze un nou design pentru interfața web a Gmail. Potrivit The Verge, compania spune că noul design va include ”o serie de funcții noi”, care vor fi disponibile pentru conturile clasice Gmail. În același timp, Google promite un ”aspect fresh, curat pentru Gmail pe web”, cu funcții precum Smart Reply, posibilitatea să amâini email-urile și cu suport pentru offline.

  De curând, Google a lansat un nou design pentru Google Calendar. Aplicația a primit un update în ceea ce privește simbolurile, culorile și se bucură de o căsuță pentru evenimente mult mai curată. Designul seamănă mult mai mult cu o aplicație de mobile, iar noul design Gmail ar putea fi dezvoltat în aceeași direcție.

  Din 2014, când a separate complet aplicația Inbox Gmail, Google nu a mai schimbat nimic la designul platformei. Noua înfățișare Gmail va fi disponibilă în săptămânile ce urmează: ”Lucrăm la o serie de update-uri majore în cee ace privește Gmail (încă suntem în faza de draft)”, a declarat un reprezentant Google pentru The Verge. ”Avem nevoie de ceva mai mult timp să ne adunăm, astfel că nu putem împărtăși nimic deocamdată. Păstrează asta pentru moment și te vom anunța când este moment să apeși send.”

  Acesta este noul design Gmail

  Noul design Gmail include câteva elemente subtile din Material Design de la Google și o serie de funcții care au fost introduse inițial pentru reparația Inbox-ului Gmail. Google implementează replici inteligente pentru versiunea web a Gmail, aceeași funcție de pe Gmail pentru mobile, care oferă sugestii de replici rapide la email.

  O nouă funcție de amânare îți permite să înlături temporar email-urile din Inbox, iar atât Snooze, cât și Smart Reply fac parte acum din aplicația Inbox pentru Gmail.

  Sursa foto: The Verge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here