Avertisment LIDL România: Campanie falsă organizată în numele retailerului | NOOBZ.RO

Avertisment LIDL România: Campanie falsă organizată în numele retailerului

NoobZ
- 18.04.2018, 12:02 în
1

SHARES

Zilele acestea rulează o campanie falsă în online care se folosește de numele retailerului LIDL România. LIDL avertizează clienții cu privire la tentativa de fraudă, care circulă inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp.

Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care NU aparține LIDL România sau partenerilor săi.

Utilizatorii de Internet sunt sfătuiți să NU încerce să acceseze acest link. Acest demers NU este organizat de către LIDL România, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

LIDL România recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania și www.instagram.com/lidlromania.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!