More

  Prima zi de Facebook F8: Ce anunțuri face Mark Zuckerberg

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Conferința anuală a dezvoltatorilor Facebook F8 dezvăluie cele mai noi update-uri la WhatsApp, Messenger, realitate virtuală și anunță lansarea unei noi funcții de dating. Practic, niciun produs nou nu a fost anunțat, dar sunt aduse în fața publicului destul de multe funcții noi și update-uri majore.

  Facebook F8, conferință susținută marți în San Jose, California, include adăugarea unei funcții de tipul Tinder în aplicația de mobil a platformei social media și o nouă modalitate prin care utilizatorii pot distribui conținut din alte aplicații în Stories, atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

  Facebook vrea să lanseze profiluri de dating asemeni Tinder

  Facebook începe să testeze o funcție de dating și relații în aplicația flagship pentru mobile la un moment dat anul acesta. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea să creeze profiluri de dating care sunt separate de timeline-ul Facebook, iar activitatea din funcția de dating nu va fi distribuită cu prietenii.

  Mark Zuckerberg a anunțat că, oamenii care folosesc funcția de dating vor putea să descopere alți utilizatori care testează funcția prin interese asemănătoare via grupuri și evenimente: ”Oamenii folosesc deja Facebook pentru a cunoaște noi persoane, iar noi vrem să îmbunătățim experiența. Oamenii vor fi capabili să creeze un profil de dating care este separat de profilul de Facebook, iar posibile potriviri vor fi recomandate pe baza preferințelor de dating, lucruri comune și prieteni comuni.”

  Vei putea distribui conținut din alte aplicații pe Facebook și Instagram

  Aplicațiile Spotify și GoPro vor ajuta Facebook să permită la început utilizatorilor să distribuie conținut din aplicațiile lor preferate în Stories pe Facebook și Instagram. Utilizatorii pot apăsa butonul distribuie în Spotify sau GoPro și să transfere conținutul direct direct pe Facebook și Instagram, după care poate fi adăugat în Stories pe oricare dintre cele două platforme social media, News Feed pe Facebook sau trimis prin mesaje Instagram Direct.

  Facebook spune că oamenii nu trebuie să conecteze conturile Facebook sau Instagram la alte aplicații pentru a putea să utilizeze noua funcție.

  Un nou design pentru Explore

  Un alt anunț de la Facebook F8 este că Instagram lansează un nou design pentru secțiunea Explore, organizând conținutul pe canale de ubiect. Noul tab Explore va fi disponibil ”în săptămânile următoare”. De asemenea, tot în următoarea perioadă, video în timp real vine pe Instagram Direct:

  ”Pentru a porni o conversație video, va trebui să dai pur și simplu click pe noua iconiță de cameră din colțul din dreapta-sus. Poți să te conversezi cu o singură persoană sau cu un grup restrâns. De asemenea, poți să micșorezi video-ul și să continui conversația în timp ce navighezi pe Instagram.”

  De acum înainte, terți dezvoltatori pot crea ”experiențe unice și interactive”, inclusiv filtre pentru față, stiluri de text și stickere, toate acestea pentru ca utilizatorii să le adauge la conținutul lor. Utilizatorii Instagram care văd acum noile efecte în Stories le pot încerca apăsând ”Try it on”. Noi efecte vor fi disponibile de la conturi precum Ariana Grande, Baby Ariel, Liza Koshy, Vogue și Buzzfeed.

  Facebook planifică să introducă un tab de grup spre în lunile ce urmează, oferindu-le oamenilor acces mai rapid la grupurile din care fac deja parte, ca de altfel și o nouă modalitate de a descoperi sau de a se alătura noilor grupuri.

  În final, Facebook a anunțat că aplicația de mesagerie WhatsApp va primi în curând suport pentru apeluri de grup, ca de altfel și un set nou de stickere.

  Foto de Sticker Mule pe Unsplash

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.