Ultimul update Windows 10 te trage în capcana ecranului albastru din Chrome

Mădălina Gănescu
- 3.05.2018, 8:30 în Online
2

SHARES

După ultimul update Windows 10, utilizatorii browserului Google Chrome experimentează o serie de probleme. Actualizarea aprilie 2018 Update aduce mai multe funcționalități utile, dar în același timp provoacă probleme destul de mari în rândul consumatorilor de conținut prin browserul Chrome.

Utilizatorilor Google Chrome le apare din senin un ecran albastru, după ultimul update Windows 10, urmat de înghețarea browserului sau chiar a dispozitivului. Singura variantă prin care browserul poate să mai funcționeze corespunzător este în urma unui restart.

Microsoft lucrează în prezent să rezolve o parte dintre problemele de înghețare a dispozitivelor cu browserul Google Chrome. Producătorul de software a fost forțat să amâne lansarea actualizării din cauza unor probleme legate de apariția unui ”Ecran Albastru” luna trecută, iar acum întâmpină această nouă problemă cu browserul Chrome și funcția ”Hey Cortana”.

Un număr de utilizatori Chrome au raportat problema după instalarea ultimului update, iar Microsoft spune că știe că dispozitivele se pot închide sau bloca definitiv când este utilizat browserul Crome în urma update-ului Windows 10.

Compania producătoare de software încearcă să rezolve eroarea la timp pentru următoarea actualizare ce va avea loc marți, 8 mai 2018, iar până atunci utilizatorii afectați pot încerca să utilizeze alte browsere, pentru a nu experimenta blocaje sau restartări ale browserului.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!