More

  Vodafone oferă bonusuri de date în rețeaua Supernet 4.5G. Detalii campanie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Primești bonusuri de date în rețeaua Supernet 4.5G de la Vodafone, calculate în funcție de traficul de date înregistrat atât de tine, cât și de alți utilizatori, indiferent de rețeaua în care se află aceștia.

  Oferta operatorului de telefonie mobilă este accesibilă atât clienților persoane fizice, cât și abonaților sau utilizatorilor de servicii preplătite. Bonusurile pot fi acumulate utilizând aplicația NetPrimesti, disponibilă în Google Play și App Store.

  În cadrul aplicației, utilizatorii pot iniția sau se pot alătura unui grup de până la șapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulându-se pe o perioadă de 15 zile. Bonusul de date astfel calculat pe baza traficului total este adăugat direct în conturile clienților Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplătite și abonați, și este valabil 15 zile.

  Un bonus acumulat în acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, până la 25 GB la fiecare 15 zile și până la 50 GB pe lună. Utilizatorii serviciilor mobile din alte rețele, precum și clienții Vodafone România persoane juridice pot, de asemenea, să se alăture unor grupuri create prin aplicația NetPrimesti și să contribuie la bonusurile primite de clienții Vodafone persoane fizice.

  În plus, clienții Vodafone România primesc un bonus de 10 GB, acordat o singură dată, la prima înscriere într-un grup creat în aplicația NetPrimesti, numit „Smart Family”.

  „Prin această nouă ofertă, ne consolidăm cele două direcții strategice de business, digitalizarea și extinderea portofoliului prin adăugarea de opțiuni adaptate pentru familii și grupuri de prieteni. Le oferim astfel clienților noștri un nou instrument digital care le permite să se bucure de servicii de comunicații în cea mai bună rețea, alături de familiile lor și de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

  Noua ofertă este valabilă până în 15 iunie 2018. Aplicația NetPrimesti este disponibilă într-o versiune mai complexă, care permite mai mult decât simpla măsurare a traficului de date. Odată instalată, aplicația calculează consumul de date cumulat al tuturor utilizatorilor dintr-un grup. 

  Noua ofertă Vodafone România este promovată printr-o campanie derulată pe TV, radio, outdoor și în mediul digital, construită în jurul mesajului „Toți pentru unu’ și unu’ pentru toți”. Compania continuă să folosească platforma creativă integrată lansată în cadrul campaniilor anterioare. Detalii campanie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.